Svinen

Svinen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Carl-Johan Vallgren. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Svinen online.

Rsfoodservice.se Svinen Image

Jorma Hedlund har egentligen dragit sig tillbaka, det är slut på det kriminella livet. Men tipset om värdetransporten är för bra för att passa. En sista stöt, sedan får det vara nog. Till en början löper allt enligt planerna. Men rånet går fruktansvärt fel, och Jorma blir en jagad man. Samtidigt försöker Danny Katz ta reda på vad som har hänt hans förra knarklangare Ramón och hans flickvän Jenny. Katz gamla sug efter droger har dragit in honom i en härva som bara växer. Hur gick det till när Ramón plötsligt kom över en massa knark? Och vem är egentligen Jenny? Spåret leder till en början in i Stockholms porrbransch och därefter i en riktning Katz aldrig hade kunnat ana. Bara en sak är säker: någon vill hindra honom från att hitta sanningen. Carl-Johan Vallgren skriver som Lucifer. Svinen är en fristående fortsättning på Skuggpojken (2013), den andra boken i en serie noir-thrillers om Danny Katz.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,92 MB

FILNAMN: Svinen.pdf

ISBN: 9789174295160

FÖRFATTARE: Carl-Johan Vallgren

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LRF har fått nog av svinen: "Måste skjuta fler" | Aftonbladet

DRAMA. Frankrike. Av: Claire Denis. Med: Vincent Lindon, Chiara Mastroianni, Julie Bataille. Längd: 1.40. Från: 15 år.

LRF har fått nog av svinen: "Måste skjuta fler" | Aftonbladet

Pris: 189 kr. inbunden, 2015. Tillfälligt slut. Köp boken Svinen av Lucifer, Carl-Johan Vallgren (ISBN 9789100140298) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER