Rån och inga visor

Vill du läsa Rån och inga visor pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Catharina Ingelman-Sundberg. Att läsa Rån och inga visor online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Rån och inga visor Image

Efter de fantastiskt framgångsrika böckerna Kaffe med rån och Låna är silver, råna är guld kommer nu Catharina Ingelman-Sundberg med den tredje boken om Pensionärligan Rån och inga visor.Inget kan stoppa Pensionärsligan. Och nu behöver de pengar - mycket pengar. Att göra livet roligare och lyxigare för äldre människor kostar en hel del. Och varför inte ta efter finansvärldens koncept och dela ut bonusar - fast till lågavlönade och fattiga som behöver uppmuntras.En spektakulär bankkupp ger visserligen över tio miljoner. Men det räcker på sin höjd till att hyra en pråm i Stockholm och öppna hälsorestaurang med speeddejting och dans för äldre. Och ambitionerna är större än så.Märtha och hennes vänner bestämmer sig för att sikta högre och jaga de riktigt stora pengarna bland finanshajar, skattesmitare och riskkapitalister. I sin jakt på storkovan lever pensionärerna farligt när de försöker lura miljardärer bland lyxyachter i franska Saint-Tropez. Dessutom är polisen dem hack i häl.Ännu "en glad och övertygande kriminalkomedi full med mänsklig värme", som motiveringen löd när Catharina Ingelman-Sundberg fick det italienska kulturpriset Premio Roma för boken Kaffe med rån.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,92 MB

FILNAMN: Rån och inga visor.pdf

ISBN: 9789175036656

FÖRFATTARE: Catharina Ingelman-Sundberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rån och inga visor - Catharina Ingelman-Sundberg - Pocket ...

Rån och inga visor. av Catharina Ingelman-Sundberg. Skickas inom: 2-4 vardagar . Vårt normalpris 195,00 kr. Spara 33,00 kr Medlemspris . 162,00 kr Frakt per order 69,00 kr . Detta pris gäller för medlemmar. Medlemskap endast 49,00 kr/30 dagar i fortlöpande ...

Rån och inga visor - Välkommen till Bonniers bokklubb

Pensionärsligan på djupt vatten Efter de fantastiskt framgångsrika böckerna Kaffe med rån och Låna är silver, råna är guld kommer nu Catharina Ingelman-Sundberg med den tredje boken om Pensionärligan Rån och inga visor .

RELATERADE BÖCKER