Sågningar

Sågningar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Staffan Bjerstedt. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sågningar online.

Rsfoodservice.se Sågningar Image

Peppe Eng, Lennart Ekdal, Malou von Sivers med flera har en brunchföreställning på Berns som de kallar Nyhetsankorna . De sjunger, kryper omkring och gör sketcher i ungefär två timmar med paus. Det känns som två år. Efteråt måste jag gå hem och duscha. Sågningar berättar om några av de värsta, bästa och konstigaste sågningarna som drabbat svenska filmmakare, författare och underhållare. August Strindberg, Selma Lagerlöf, Ingmar Bergman och Hasse & Tage alla har de blivit tillplattade i recensioner. De är inte ensamma. Karl Gerhards första revy beskrevs som genuin smörja , Astrid Lindgren påstods skriva fantasilöst , Lars Noréns första pjäs avfärdades som trams . Nu levande författare som Alex Schulman och Linda Skugge berörs också, du får det bästa av det värsta över ett sekel.Staffan Bjerstedt är journalist och humorförfattare. Över 120 revysällskap runt om i landet har någon gång begagnat sig av hans texter. Han har t.ex. haft med sina texter i Chinarevyn på Chinateatern och Lorrys revy på Oscarsteatern.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,43 MB

FILNAMN: Sågningar.pdf

ISBN: 9789188799906

FÖRFATTARE: Staffan Bjerstedt

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kulturkrock mellan sport och konst öppnar för sågningar ...

12 sågningar av världens mest kända landmärken. Vissa turistattraktioner vill man bara besöka för att kunna checka av dem från "listan". Andra besöker man för att de helt enkelt är värda ett besök.

"The witcher"-feber rasar trots sågningar - HD

Linda Fagerström: Kulturkrock mellan sport och konst öppnar för sågningar. Linda Fagerström. Författare, konstvetare och kritiker. Följ Linda Fagerström. Det här är en kulturartikel.

RELATERADE BÖCKER