Styckmordet i Halmstad

Styckmordet i Halmstad är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lennart Norén. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Styckmordet i Halmstad online.

Rsfoodservice.se Styckmordet i Halmstad Image

Den 28 december 2002 är Marcus Norén tjugotvå år gammal. Han pluggar, jobbar lite extra och har en flickvän. Han är som de flesta andra tjugotvååringar helt enkelt. Dagen innan den 28 december åker Marcus mamma till Malmö. Hon får en känsla av att hon borde fråga om han ville följa med, men han blir kvar hemma. Några dagar senare hittas Marcus mördad. "Styckmordet i Halmstad" är Marcus pappa, Lennart Noréns, berättelse om en oerhörd tragedi. Familjen har inte bara förlorat en närstående - de får även se hur Marcus smutskastas i media och hur hans mördare senare benådas av Sveriges regering. Det här är familjens version - den som tidigare hamnat i skymundan. Lennart Norén har skrivit boken "Styckmordet i Halmstad" om mordet på sonen Marcus. Boken skildrar familjens upplevelse av fallet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,29 MB

FILNAMN: Styckmordet i Halmstad.pdf

ISBN: 9788726315943

FÖRFATTARE: Lennart Norén

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Styckmordet i Halmstad : om min son Marcus - Lennart Norén ...

Den 47-årige man som erkänt styckmordet på en 22-åring i Halmstad dömdes på tisdagen i hovrätten till nio års fängelse. Till skillnad från tingsrätten ansåg hovrätten att mannens berättelse är trovärdig, och dömde honom för både dråp och brott mot griftefrid.

Styckmordet i Halmstad - Lennart Norén - E-bok - Ljudbok ...

Om detta skriver Lennart Norén i boken Styckmordet i Halmstad. Knappt tre år har gått sedan Marcus försvann spårlöst efter en sen decemberkväll på krogen i Halmstad. Två dygn senare hittades hans huvud fastfruset i Nissans is. Övriga kvarlevor fann polisen inte långt därifrån i en missbrukarlägenhet.

RELATERADE BÖCKER