Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia

Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Andreas Håkansson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia online.

Rsfoodservice.se Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia Image

Bakom våra mest vardagliga livsmedel ligger en lång och fängslande historia. Varför gav sig pälsjägaren Birdseye ut på Alaskas iskalla vidder, på jakt efter en perfekt fryst ärta? Hur kunde Herbert Felix göra succé med en ketchupfabrik i Skåne trots att det var omöjligt att odla tomater där? Här får du lära dig varför luft blev den avgörande ingrediensen i glass, oavsett om det upptäcktes av Djingis khans krigare eller Margaret Thatcher.Matforskaren Andreas Håkansson målar upp de livsöden och vetenskapliga genombrott som lett fram till öl, strösocker, bröd och mycket mer. Det här är historien om vardagshjältarna på matbordet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,26 MB

FILNAMN: Mat, myter & maskiner : industrimatens ärorika historia.pdf

ISBN: 9789188589200

FÖRFATTARE: Andreas Håkansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Mat, myter & maskiner : Industrimatens ärorika historia ...

Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Vänersborg för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation

Håkansson Andreas : Mat, myter & Maskiner. Industrimatens ...

Taggar: Industrimatens ärorika historia, mat, myter och maskiner. Allt innehåll på denna webbplats, inklusive men inte begränsat till bilder, film, texter och tillhörande metadata, skyddas av upphovsrätt, varumärken, patent, affärshemligheter och andra immaterialrättsliga lagar och avtal.

RELATERADE BÖCKER