Krokodilväktaren

Krokodilväktaren-boken skrevs 2019-06-11 av författaren Katrine Engberg. Du kan läsa Krokodilväktaren-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Katrine Engberg.

Rsfoodservice.se Krokodilväktaren Image

"Krokodilväktaren" är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn. En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,37 MB

FILNAMN: Krokodilväktaren.pdf

ISBN: 9789137153308

FÖRFATTARE: Katrine Engberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krokodilväktaren av Katrine Engberg - Plusbok.se

Krokodilväktaren - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser (uppdaterade idag) från 6 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

Krokodilväktaren - Pocket Shop

Krokodilväktaren från idé till färdig bok - hur lång tid tig det? Jag skrev på Krokodilväktaren i fem år innan den var färdig. I början visste jag inte ens vad jag höll på med och vad det skulle bli för bok. Jag visste inte ens om det skulle bli en deckare.

RELATERADE BÖCKER