Krokodilväktaren

Vill du läsa Krokodilväktaren pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Katrine Engberg. Att läsa Krokodilväktaren online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Krokodilväktaren Image

"Krokodilväktaren" är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn. En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. Det blir inledningen på en mardröm för alla i det slitna bostadshuset. Liksom för polisinspektörerna Jeppe Kørner och Anette Werner som får ta sig an fallet. Kvinnan har ett fått ett mönster ristat i ansiktet, och de vill snabbt hitta den skyldige innan vetskapen och paniken sprider sig. Men utredningen går trögt. Ända tills det visar sig att kvinnans hyresvärd håller på att skriva en deckare där mordet finns exakt återgivet. Vem kan ha läst den och låtit en grym fantasi bli verklighet?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,16 MB

FILNAMN: Krokodilväktaren.pdf

ISBN: 9789137153308

FÖRFATTARE: Katrine Engberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krokodilväktaren - Katrine Engberg - Ljudbok - E-bok ...

Krokodilväktaren är välskriven, krypande spänning som får blodet att isa sig i sensommarnatten ... En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet, med ett mönster inristat i ansiktet. Det blir inledningen på en mardröm för hennes hyresvärd Esther de Laurenti.

Katrine Engberg - Forum

"Krokodilväktaren" är den första delen i den danska succéförfattaren Katrine Engbergs hyllade Köpenhamnsserie. En oavlåtligt spännande kriminalroman om svek, hämnd och övergivna barn. En tidig morgon hittas en ung kvinna mördad i sin lägenhet. ...

RELATERADE BÖCKER