Insekternas värld - Jorden i fara, del 1

Insekternas värld - Jorden i fara, del 1-boken skrevs 2014-01-01 av författaren Kg Johansson. Du kan läsa Insekternas värld - Jorden i fara, del 1-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Kg Johansson.

Rsfoodservice.se Insekternas värld - Jorden i fara, del 1 Image

JORDEN I FARA är en serie lättlästa böcker om äventyr och kamp för att rädda miljön. Vår jord har problem. Gifter läcker ut i miljön. Klimatet blir varmare och isarna vid polerna kanske kommer att smälta bort helt. Om de gör det så stiger vattnet i haven, städer dränks och det blir ännu trängre för de som överlever. Något måste göras. Men vad? I den här boken har man byggt rymdskepp som gör det möjligt att åka till andra världar. En svensk och en amerikansk familj gör den första resan för att hitta något som kanske kan rädda jorden ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,51 MB

FILNAMN: Insekternas värld - Jorden i fara, del 1.pdf

ISBN: 9789187317316

FÖRFATTARE: Kg Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Insekternas Värld (Jorden i Fara Book 1) (Swedish Edition ...

Vad händer om alla bin dör? Massdöd av bin är just nu ett stort problem på flera ställen i världen. Om bina försvinner från jordens yta kan det bland annat få stora konsekvenser för växter och vår tillgång till frukt och grönsaker.

Dramatisk minskning av världens insekter | Hallandsposten ...

Insekterna får världen att gå runt. Utan dem, ingen pollinering - men inte heller någon förmultning. Inte heller någon föda för de många fåglar och djur som lever av insekter. För varje människa som lever på jorden finns det 200 miljoner insekter.

RELATERADE BÖCKER