Insekternas värld - Jorden i fara, del 1

Insekternas värld - Jorden i fara, del 1 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kg Johansson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Insekternas värld - Jorden i fara, del 1 online.

Rsfoodservice.se Insekternas värld - Jorden i fara, del 1 Image

JORDEN I FARA är en serie lättlästa böcker om äventyr och kamp för att rädda miljön. Vår jord har problem. Gifter läcker ut i miljön. Klimatet blir varmare och isarna vid polerna kanske kommer att smälta bort helt. Om de gör det så stiger vattnet i haven, städer dränks och det blir ännu trängre för de som överlever. Något måste göras. Men vad? I den här boken har man byggt rymdskepp som gör det möjligt att åka till andra världar. En svensk och en amerikansk familj gör den första resan för att hitta något som kanske kan rädda jorden ...

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,89 MB

FILNAMN: Insekternas värld - Jorden i fara, del 1.pdf

ISBN: 9789187317316

FÖRFATTARE: Kg Johansson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vad händer om alla bin dör? | illvet.se

Hur många arter av växter, djur, svampar och andra organismer finns det på jorden? Svar: 8,74 miljoner. Det hävdar forskare i en ny studie.

Vad händer om alla bin dör? | illvet.se

Insekternas Värld (Jorden i Fara Book 1) (Swedish Edition) - Kindle edition by Johansson, KG. Download it once and read it on your Kindle device, PC, phones or tablets. Use features like bookmarks, note taking and highlighting while reading Insekternas Värld (Jorden i Fara Book 1) (Swedish Edition).

RELATERADE BÖCKER