Halländska historiska platser

Halländska historiska platser-boken skrevs 2018-10-23 av författaren Andreas Karlsson,Anna Karlsson. Du kan läsa Halländska historiska platser-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Andreas Karlsson,Anna Karlsson.

Rsfoodservice.se Halländska historiska platser Image

Möt hallänningar ur det förflutna: Soldaten som anklagades för att ha burit en alltför fin hatt på Svartrå kyrkogård 1722. Bönderna i Fjällgime som fastnade i en hembränningsrazzia 1746. Den unga Märta som hölls inspärrad på Varbergs fästning 1706 ... Det finns många platser i Halland som lockar besökare från när och fjärran. Men besöksmålen har även en annan historia att berätta än den vi kan uppleva i dag. Genom danska och svenska arkiv får vi möta kvinnor och män som i gångna tider gjort avtryck på dessa halländska historiska platser.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,67 MB

FILNAMN: Halländska historiska platser.pdf

ISBN: 9789186709853

FÖRFATTARE: Andreas Karlsson,Anna Karlsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Halländska historiska platser - Andreas Karlsson, Anna ...

Historiska platser i Skottland: Se omdömen och bilder för historiska platser i Skottland, Storbritannien på Tripadvisor.

Halländska historiska platser (Inbunden) • Se priser (5 ...

Leden går några mil in från den halländska kusten och passerar ganska många av Hallands kyrkor . ... Vi presenterar, förutom kyrkorna längs leden, även historiska platser och andra sevärdheter. Vi tipsar er om övernattningsställen och var ni kan få en måltid. Vi finns även på Facebook! Facebook logga.

RELATERADE BÖCKER