Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar

Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Jorid Linvik. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar online.

Rsfoodservice.se Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar Image

Är du kall om händerna, men trött på samma gamla vantar? I den här boken hittar du 40 unika mönster som maska för maska visar hur du gör för att sticka kreativa och personliga vantar. Stora vantboken innehåller mönster för både barn och vuxna, med motiv som passar såväl den romantiske som den som föredrar en rockigare stil. Tack vare några få enkla grundprinciper, tydliga diagram och instruktiva bilder är mönstren lätta att förstå och roliga att sticka! Författaren och bloggaren Jorid Linvik ger dessutom goda råd om stickning, inspiration till att göra egna mönster samt vägledning till stickor och garn. Alla vantar i boken kan stickas i flera storlekar, beroende på stickor och typ av garn. Hitta ditt favoritmotiv, eller sticka en gåva som värmer både händer och hjärta!JORID LINVIK driver sajten joridweb.com, och fastnade för vantar på sextiotalet när hon fick ett par hemstickade fågelmönstrade sådana i present."Mönstren är charmiga och välgjorda, med många djur- och fågelmotiv men också med lite tuffare och nytt tänk i mönsterutbudet. Även valet av färger blandar tradition och nya idéer. Med hjälp av fina foton, tydliga diagram och grundläggande förklaringar blir beskrivningarna lätta att följa. Det här är en snygg och modern stickbok som bygger på en folkloristisk tradition och som ger både lust och inspiration att sätta igång med stickprojekt." Katarina Kristoffersson, BTJ

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,89 MB

FILNAMN: Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar.pdf

ISBN: 9789176631386

FÖRFATTARE: Jorid Linvik

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar av Jorid Linvik

Stora sockboken : 45 unika stickbeskrivningar : Författare: Jorid Linvik: Releasedatum: 2017-10-05 : Upplaga: Serie: Översättare: Eva Andreasson Nedan information ... Stora vantboken : 40 unika stick... Jorid Linvik (Inbunden) 164 kr. Köp Försäkringsvillkor.

Stora vantboken : 40 unika stickbeskrivningar - Jorid ...

Köp Stora vantboken. ᐈ 40 unika stickbeskrivningar. ⭐ 165,00 kr/st Snabba leveranser Enkel betalning Öppet köp 30 dagar

RELATERADE BÖCKER