Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt

Vill du läsa Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Kerstin Isaksson. Att läsa Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt Image

I relationen mellan arbetsgivare och anställda skapas psykologiska kontrakt som ett oskrivet komplement till det formella anställningskontraktet. Denna bok beskriver hur psykologiska kontrakt utvecklas, förändras, balanseras och vilka följder ett kontraktsbrott kan få. Genom att förstå betydelsen av psykologiska kontrakt kan arbetsgivare utveckla ett medvetet och strategiskt relationsinriktat ledarskap.Läs mer Läsaren får ta del av omfattande forskning med utgångspunkt i svenskt arbetsliv som kompletteras med internationella jämförelser. Fallbeskrivningar från svenska arbetsplatser illustrerar vikten av psykologiska kontrakt i olika situationer, exempelvis omorganisationer och nedskärningar.Boken vänder sig till studerande i organisation och ledarskap, exempelvis i kurser inom ekonomi, personalvetenskap och organisationspsykologi. Om författarna Kerstin Isaksson är legitimerad psykolog och professor emerita i psykologi vid Mälardalens högskola. Hon har lång erfarenhet av undervisning och forskning om arbetslivets psykologi i samarbete med företag och organisationer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,72 MB

FILNAMN: Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt.pdf

ISBN: 9789147113248

FÖRFATTARE: Kerstin Isaksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Relationsinriktat ledarskap och psykologiska kontrakt ...

Relationsinriktat ledarskap och psykologiska kontrakt ... Här beskrivs hur psykologiska kontrakt utvecklas, förändras, balanseras och vilka följder ett kontraktsbrott kan få.

Liber AB - Senaste nytt - Mynewsdesk

2001:175). Det psykologiska kontraktet ger en insyn i relationen mellan arbetstagare och arbetsgivare. Teorin om det psykologiska kontraktet har funnits omkring fyrtio år men är ändå bara i sin början. Det är fortfarande svårt att se exakt vad det psykologiska kontraktet kommer

RELATERADE BÖCKER