Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt

Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kerstin Isaksson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt online.

Rsfoodservice.se Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt Image

I relationen mellan arbetsgivare och anställda skapas psykologiska kontrakt som ett oskrivet komplement till det formella anställningskontraktet. Denna bok beskriver hur psykologiska kontrakt utvecklas, förändras, balanseras och vilka följder ett kontraktsbrott kan få. Genom att förstå betydelsen av psykologiska kontrakt kan arbetsgivare utveckla ett medvetet och strategiskt relationsinriktat ledarskap.Läs mer Läsaren får ta del av omfattande forskning med utgångspunkt i svenskt arbetsliv som kompletteras med internationella jämförelser. Fallbeskrivningar från svenska arbetsplatser illustrerar vikten av psykologiska kontrakt i olika situationer, exempelvis omorganisationer och nedskärningar.Boken vänder sig till studerande i organisation och ledarskap, exempelvis i kurser inom ekonomi, personalvetenskap och organisationspsykologi. Om författarna Kerstin Isaksson är legitimerad psykolog och professor emerita i psykologi vid Mälardalens högskola. Hon har lång erfarenhet av undervisning och forskning om arbetslivets psykologi i samarbete med företag och organisationer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,84 MB

FILNAMN: Relationsinriktat ledarskap : och psykologiska kontrakt.pdf

ISBN: 9789147113248

FÖRFATTARE: Kerstin Isaksson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Bibliotekskatalog : Relationsinriktat ledarskap och ...

Boken heter "Relationsinriktat ledarskap och psykologiska kontrakt" och gäst är Kerstin Isaksson, författare och professor emerita i psykologi vid Mälardalens Högskola.Se avsnittet på youtube här.. Det finns många faktorer som påverkar hur vi trivs på våra jobb, men mycket kan härledas till något som kallas psykologiska kontrakt.

Lära Från Lärda - YouTube

I avsnitt 147 gästar författaren Kerstin Isaksson med sin bok "Relationsinriktat ledarskap och psykologiska kontrakt". Podden gästas varje vecka av en ny författare som intervjuas av Fredrik ...

RELATERADE BÖCKER