Rosendals trädgårdscafé

Rosendals trädgårdscafé-boken skrevs 2011-10-31 av författaren Monika Ahlberg. Du kan läsa Rosendals trädgårdscafé-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Monika Ahlberg.

Rsfoodservice.se Rosendals trädgårdscafé Image

Få kokböcker har inspirerat så många som Monika Ahlbergs Rosendals Trädgårdscafé. Stor och generös, vacker och nyskapande till innehåll och form.Första upplagan utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i hundratusentals exemplar. Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.Pressröster om Rosendals Trädgårdscafé: "Det är en överdådig hyllning till den kultur som blandar njutningen av trädgårdens flor, matens utsökthet och umgängets värme. Bilderna stiger emot blicken i ett myller av dofter, magi och kraft, suggestiva och mångtydiga blandar de ljus och mörker till färg." Gunilla Lundahl. Arkitektur"Det är rena rama hyllningen till allt som växer för oss att plocka, ta vara på och njuta av." Christel Kvant, Femina"Cajsa Warg kan abdikera - här får hon äntligen sin efterträdare som kökskonstens drottning i Sverige." Martin Stugart, Dagens Nyheter

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,54 MB

FILNAMN: Rosendals trädgårdscafé.pdf

ISBN: 9789113040240

FÖRFATTARE: Monika Ahlberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Monika Ahlberg | Köket.se

Reserve a table at Rosendals Tradgardskafe, Stockholm on Tripadvisor: See 406 unbiased reviews of Rosendals Tradgardskafe, rated 4 of 5 on Tripadvisor and ranked #109 of 3,181 restaurants in Stockholm.

Drottninggatans Bok & Bild - Rosendals trädgårdscafé

Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner.

RELATERADE BÖCKER