Rosendals trädgårdscafé

Vill du läsa Rosendals trädgårdscafé pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Monika Ahlberg. Att läsa Rosendals trädgårdscafé online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Rosendals trädgårdscafé Image

Få kokböcker har inspirerat så många som Monika Ahlbergs Rosendals Trädgårdscafé. Stor och generös, vacker och nyskapande till innehåll och form.Första upplagan utkom hösten 1994. Med Monika Ahlbergs härliga, Medelhavsinspirerade recept, sina underbara foton och fulländade formgivning väckte den enorm uppmärksamhet och blev startskottet för den kokboksboom som vi ser ännu idag. Sedan dess har boken sålt i hundratusentals exemplar. Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner. Den innehåller också praktiska råd för matlagningen och bakningen och dessutom ett kapitel med enkla så- och skördetips. Allt paketerat i Kent Nybergs nyskapande form.Pressröster om Rosendals Trädgårdscafé: "Det är en överdådig hyllning till den kultur som blandar njutningen av trädgårdens flor, matens utsökthet och umgängets värme. Bilderna stiger emot blicken i ett myller av dofter, magi och kraft, suggestiva och mångtydiga blandar de ljus och mörker till färg." Gunilla Lundahl. Arkitektur"Det är rena rama hyllningen till allt som växer för oss att plocka, ta vara på och njuta av." Christel Kvant, Femina"Cajsa Warg kan abdikera - här får hon äntligen sin efterträdare som kökskonstens drottning i Sverige." Martin Stugart, Dagens Nyheter

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,10 MB

FILNAMN: Rosendals trädgårdscafé.pdf

ISBN: 9789113040240

FÖRFATTARE: Monika Ahlberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

rosendals trädgårdscafe | Adlibris

Rosendals Trädgårdscafé är en bok för sinnena, gommen och hjärtat. Den innehåller 188 läckra recept: bakat, förädlat och lagat. Vackra bilder fotograferade av Ewa-Marie Rundquist, sinnliga teckningar av blommor och bakverk, ett antal personliga texter av kära vänner.

Trädgårdscaféet - Slottsträdgården Ulriksdal

Qcaa Qmb-cz Stockholm: Rosendals trädgårdscafé Finns på följande bibliotek 2 av 2 exemplar finns att låna,

RELATERADE BÖCKER