Sommar vid Sommen

Sommar vid Sommen-boken skrevs 2019-07-08 av författaren Camilla Dahlson. Du kan läsa Sommar vid Sommen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Camilla Dahlson.

Rsfoodservice.se Sommar vid Sommen Image

Del 1: Sommen. Disa arbetar som ekonom på ett byggbolag i Stockholm. Hon känner sig åsidosatt och utanför på arbetet, och lika ensam på fritiden. När en nyanställd kollega värderas högre än Disa är måttet rågat och hon säger upp sig. Hon säljer sin lägenhet och spontanköper en gård vid sjön Sommen för pengarna. På gården tänker hon starta ett Bed & Breakfast, men det är inte så lätt som hon har trott att få turister att hitta till gården. Hon måste vara kreativ och påhittig för att lyckas och upptäcker snart att det inte heller är det lättaste att hantera vare sig älgar eller akvarellmålning eller grannbonden med de glittrande ögonen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,65 MB

FILNAMN: Sommar vid Sommen.pdf

ISBN: 9789178614561

FÖRFATTARE: Camilla Dahlson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Sommar vid Sommen - Camilla Dahlson - Bok (9789178614271 ...

Med Sommar vid Sommen bjuder författaren Camilla Dahlson på ett härligt feelgood-äventyr. Det här är första delen i serien om Sommen. CAMILLA DAHLSON har tidigare arbetat som journalist på både dags- och fackpress och är utbildad civilekonom, men har sedan 2013 utkommit med ett flertal barn- och ungdomsböcker, och även en lättläst bok för vuxna.

Sommaren vid Sommen | Bokparet

Mer information om Sommar vid Sommen; Relaterad information; Du behöver vara inloggad samt ha ett lånekort i Norrbotten för att reservera denna titel. Logga in för att göra din reservation. Reservera Utförlig information. Utförlig titel: Sommar vid Sommen, Camilla Dahlson; Omfång: 268 sidor 20 cm. Språk: Svenska. ISBN: ...

RELATERADE BÖCKER