Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba

Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren René Vázquez Díaz. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba online.

Rsfoodservice.se Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba Image

Att äta, skriver René Vázquez Díaz, är en livsbejakande handling som friskar upp sinnena och kan jämföras med kärleksakten - saker man helst inte gör ensam. I denna kokbok, unik i sitt slag på svenska, tar han fasta på den sinnliga njutning som Kuba har att bjuda. Hans fastrar och mostrar är minst lika viktiga som landets traditioner och råvaror - papaya, avokado, mango, matbanan... Ett överdåd av smaksensationer väntar den som ger sig i kast med rätter som Papaya con mango, Arroz con pollo eller Marinerade havskräftstjärtar. Boken avslutas med ett 30-tal farliga romdrinkar. På vägen dit kan du lära dig ett och annat om Fidel Castro, Hemingway, lystna gudinnor och konsten att röka en cigarr. "Sensuellt som en smekning" Bimbi Aminoff i Kvällsposten Boken gavs ursprungligen ut 1996. Denna nyutgåva på Dejavu är en omarbetad version utan bilder.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,35 MB

FILNAMN: Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba.pdf

ISBN: 9789174510287

FÖRFATTARE: René Vázquez Díaz

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba - René Vázquez ...

Pris: 189 kr. Häftad, 2010. Skickas inom 7-10 vardagar. Köp Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba av René Vázquez Díaz på Bokus.com.

Mat från andra länder - Kokboksantikvariatet.se

Berusad kyckling : mat och dryck från Kuba Författar-presentation: René Vázquez Díaz: Häftad. Finns i lager, 226 kr. Att äta, skriver René Vázquez Díaz, är en livsbejakande handling som friskar upp sinnena och kan jämföras med kärleksakten - saker man helst inte gör ensam.

RELATERADE BÖCKER