Sinnenas brunn

Sinnenas brunn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nelly Kaplan. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Sinnenas brunn online.

Rsfoodservice.se Sinnenas brunn Image

"En doft av djungel tränger in i mitt blod. Det är inte en park jag är i nu längre. Jag känner att jag håller på att förändras, min päls får fläckar, mina ögon blir grymma, mina händer blir besynnerligt förvrängda och börjar riva sönder hans axlar." Panterkvinnor, vampyrer, nekrofiler, robotar, spöken - i Nelly Kaplans förtrollade värld går ingen säker för erotikens omvälvande impulser. Här finns hämnande häxor, under jordiska vampyrstäder och penisförstoringar som lyckas lite väl bra. Nelly Kaplan skriver i ständigt uppror mot den andefattiga, köttlösa ordning vi alla riskerar att falla in i. Den krumbuktande berättarglädjen och en omättlig aptit på lek med både språket och kroppen gör novellerna i Sinnenas brunn till oförglömliga upplevelser. Läs dem och låt dig skakas av både skrattets och köttets spasmer.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,46 MB

FILNAMN: Sinnenas brunn.pdf

ISBN: 9789197866033

FÖRFATTARE: Nelly Kaplan

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Brunnar och dricksvatten - SGU

Sinnen är hos varelser, såväl djur som människor, de neurologiska och psykologiska system för perception av omvärlden och sig själva. Ett "sinne" är generellt en förmåga genom vilken uppfattning av externa stimuli sker. Det kan också indirekt tala för att om mikroorganismer också har sinnen, så är sinnesverksamhet inte kopplat till kognition.

Köp Sinnenas brunn 9789197866033 alltid billig frakt ...

Sinnenas samspel. Det glömda sinnet - proprioception. Introduktion. Det finns fortfarande mycket vi inte kan och förstår av den tidiga hjärnans utveck-ling, om utvecklingen av sinnesperception, om det sätt vi utvecklar en förmåga att använda alla våra sinnen simultant utan att bli förvirrade och om det komplexa

RELATERADE BÖCKER