Vägen till hälsa

Vägen till hälsa är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Christina Doctare. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vägen till hälsa online.

Rsfoodservice.se Vägen till hälsa Image

I denna personliga bok berättar läkaren Christina Doctare om sitt möte med österländsk medicin. Under en vistelse i Indien lärde hon känna den ayurvediska behandlingstraditionen och blev där, till sin förvåning, botad från både kronisk astma och tinnitus. Christina Doctare efterfrågar ett nytänkande, vi borde ta de bästa delarna ur olika medicinska system och integrera dem i vården för att minska ohälsan i vårt land. Vår livsstil och vår kultur skapar en obalans som gör oss sjuka. De medicinska behandlingstraditionerna från öst har något att säga oss västerlänningar - det finns hopp om bot och bättring. Christina Doctare är läkare, författare och samhällsdebattör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,80 MB

FILNAMN: Vägen till hälsa.pdf

ISBN: 9789127027046

FÖRFATTARE: Christina Doctare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Ekologisk odling - vägen till bättre hälsa | SvD

Vägen till en bra hälsa. Må bra och ha en god hälsa är väl något som alla egentligen är intresserade av att ha, men det är långt ifrån alla som har det. Av den anledningen har vi här samlat ihop några tips på hur man kan gå tillväga för att må bättre.

Vägen till hälsa - spannmål? | | Receptlchf

Så mycket i livet handlar om balans. Det är sannerligen vägen till hälsa och välmående. Varför hyllar vår kultur och samtid istället det extrema? Ingen mår ju bra av det. Inom den ayurvediska medicinen beskriver man ständigt balanser. Hälsa beskrivs i termer av balans i kroppens grundläggande funktioner. Medicinsk behandling handlar om att återskapa balans så att kroppen kan ...

RELATERADE BÖCKER