Vägen till hälsa

Vägen till hälsa är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Christina Doctare. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Vägen till hälsa online.

Rsfoodservice.se Vägen till hälsa Image

I denna personliga bok berättar läkaren Christina Doctare om sitt möte med österländsk medicin. Under en vistelse i Indien lärde hon känna den ayurvediska behandlingstraditionen och blev där, till sin förvåning, botad från både kronisk astma och tinnitus. Christina Doctare efterfrågar ett nytänkande, vi borde ta de bästa delarna ur olika medicinska system och integrera dem i vården för att minska ohälsan i vårt land. Vår livsstil och vår kultur skapar en obalans som gör oss sjuka. De medicinska behandlingstraditionerna från öst har något att säga oss västerlänningar - det finns hopp om bot och bättring. Christina Doctare är läkare, författare och samhällsdebattör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,56 MB

FILNAMN: Vägen till hälsa.pdf

ISBN: 9789127027046

FÖRFATTARE: Christina Doctare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Organisatoriska vägar till hälsa - Institutionen för ...

Vägen till hälsa En rapport om vikten av vardagsmotion och hur den kan främjas. 3 Organisationen En Svensk Klassiker drivs gemensamt av de fem arrangörerna av klassikerloppen Engelbrektsloppet, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet.

Organisatoriska vägar till hälsa: Långsiktigt hållbart ...

Vägen till en god hälsa. Hår. Att drabbas av plötsligt håravfall. admin. Att drabbas av plötsligt håravfall är något som kan inträffa hos alla av oss.

RELATERADE BÖCKER