Vägen till hälsa

Vill du läsa Vägen till hälsa pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Christina Doctare. Att läsa Vägen till hälsa online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Vägen till hälsa Image

I denna personliga bok berättar läkaren Christina Doctare om sitt möte med österländsk medicin. Under en vistelse i Indien lärde hon känna den ayurvediska behandlingstraditionen och blev där, till sin förvåning, botad från både kronisk astma och tinnitus. Christina Doctare efterfrågar ett nytänkande, vi borde ta de bästa delarna ur olika medicinska system och integrera dem i vården för att minska ohälsan i vårt land. Vår livsstil och vår kultur skapar en obalans som gör oss sjuka. De medicinska behandlingstraditionerna från öst har något att säga oss västerlänningar - det finns hopp om bot och bättring. Christina Doctare är läkare, författare och samhällsdebattör.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,42 MB

FILNAMN: Vägen till hälsa.pdf

ISBN: 9789127027046

FÖRFATTARE: Christina Doctare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Vägen till psykisk hälsa är ibland lång - sll.se

I en debattartikel i Svenska Dagbladet igår konstaterar fyra forskare att ekologisk odling är vägen till svält eftersom de anser att skördarna är så mycket lägre. Vi menar att ekologisk odling är en väg för bättre hälsa hos både människor, djur och natur. Här förklarar vi varför samt bemöter kritiken.

Vägen till hälsa - gronadraken.se

Vägen till hälsa En rapport om vikten av vardagsmotion och hur den kan främjas. 3 Organisationen En Svensk Klassiker drivs gemensamt av de fem arrangörerna av klassikerloppen Engelbrektsloppet, Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimningen och Lidingöloppet.

RELATERADE BÖCKER