Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension

Vill du läsa Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Lanner. Att läsa Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension Image

SKAFFA DIG BÄTTRE PENSION MYCKET ENKLARE ÄN DU TROR Med den här boken får du alla förutsättningar för att få en bättre tillvaro som pensionär. Oavsett om du redan är där eller har många år kvar till pensionen. Vägen dit är oftast mycket enklare än du tror. När du vet hur systemet fungerar och hur du kan dra nytta av det på bästa sätt. Det är inte alls så svårt som banker, försäkringsbolag och många andra försöker ge sken av, mest för att ta hand om delar av ditt pensionssparande i många fall till onödigt höga avgifter. Pensionsboken lär dig på ett enkelt och lättbegripligt sätt att på egen hand spara klokt till pensionen och undvika onödiga avgifter. Att ta dessa frågor på allvar är viktigt för att undgå obehagliga överraskningar med oväntat låga pensioner när den dagen kommer. Pensionsbokens författare är Fredrik Lanner med lång erfarenhet som ekonomisk rådgivare med pensionsfrågor som specialitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,27 MB

FILNAMN: Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension.pdf

ISBN: 9789198406818

FÖRFATTARE: Fredrik Lanner

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension ...

Köp 'Pensionsboken : den enkla vägen till bättre pension' nu. Med den här boken får du alla förutsättningar för att få en bättre tillvaro som pensionär.

Stockholm-strand

Enkel väg till bra pension - så ska du tänka Många som närmar sig pensionen funderar på hur det kommer att se ut och hur man ska tänka kring sitt sparande. Men det är lika viktigt för både unga och gamla att spara, i synnerhet efter Pensionsmyndighetens nya förslag att den så kallade riktåldern ska anpassas till att vi lever allt längre.

RELATERADE BÖCKER