Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns

Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns-boken skrevs 2011-08-25 av författaren Martin Hugo. Du kan läsa Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Martin Hugo.

Rsfoodservice.se Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns Image

Meningsfullt är ett ord som fångar ambitionen som författaren Martin Hugo har för alla elevers lärande i skolan. Här beskriver han erfarenheterna från sin forskning och undervisning kring elever som av olika skäl har misslyckats i skolan, med syftet att hitta strategier för att även de marginaliserade och svikna eleverna ska kunna komma tillbaka till en meningsfull och givande undervisning. Utgångspunkten för en skola för alla är att den pedagogiska verksamheten ska ta utgångspunkt i eleverna, som individer och som människor, och ta deras resurser och deras livsvärld i anspråk i klassrummets arbete. Martin Hugo ger i sin bok råd och inspiration till ett lärarskap som lockar och motiverar alla elever till aktivt deltagande i skolan, baserat på fältforskning och lärandeteorier. Om författarna Martin Hugo är lektor i pedagogik vid Högskolan i Jönköping.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,19 MB

FILNAMN: Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns.pdf

ISBN: 9789147094059

FÖRFATTARE: Martin Hugo

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Från motstånd till framgång - Liber

Man kan säga att ämnet kom till mig. ... Att motivera när ingen motivation finns. Martin Hugo. Född 1968 i Stockholm. Liv och lärande i gymnasieskolan: En studie om elevers och lärares erfarenheter i en liten grupp på gymnasieskolans individuella program. ... då möttes de bara av mer motstånd).

Från motstånd till framgång : [Kurslitteratur] att ...

LIBRIS titelinformation: Från motstånd till framgång : att motivera när ingen motivation finns / Martin Hugo.

RELATERADE BÖCKER