Gräset är alltid grönare i Brasilien

Gräset är alltid grönare i Brasilien-boken skrevs 2013-12-13 av författaren Henrik Brandão Jönsson. Du kan läsa Gräset är alltid grönare i Brasilien-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Henrik Brandão Jönsson.

Rsfoodservice.se Gräset är alltid grönare i Brasilien Image

Med fem VM-titlar och ett obrutet pärlband av storstjärnor som dribblat sig fram genom decennierna är Brasilien fotbollens självklara supermakt. Inför VM 2014 har Rio-korrespondenten Henrik Brandão Jönsson rest runt genom jättenationen för att komma de främsta fotbollsprofilerna nära. Resultatet är en oavbrutet underhållande bok med kapitel som: ? Pelé och Neymar ? Brasiliens dåtid och framtid. ? Världens mest berömda fotbollskommentator. ? Hemma hos Romário ? Sverigedödaren som blev toppolitiker. ? VM-målvakten som livstidsdömdes för ett insläppt mål. ? Sócrates ? landslagskaptenen som välte Brasiliens militärdiktatur. ? Confederations Cup ? när samhället rasade och landslaget reste sig. Gräset är alltid grönare i Brasilien skildrar den brasilianska fotbollens historia från Charles Miller, som steg i land i Santos med Brasiliens första läderkula, via Garrincha, Pelé, Sócrates, Zagallo och Romário till dagens guldklimp Neymar. Men det är också en bok om dagens Brasilien ? ett land som under 2000-talet har förändrats i grunden och vuxit till en av världens största ekonomier.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,45 MB

FILNAMN: Gräset är alltid grönare i Brasilien.pdf

ISBN: 9789185279296

FÖRFATTARE: Henrik Brandão Jönsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Gräset är alltid grönare i Brasilien | Henrik Brandão Jönsson

Gräset är alltid grönare i Brasilien - e-bok, Svenska, 2013. 108 kr. Laddas ned direkt Fri frakt från 169 kr för privatpersoner. Beskrivning. Med fem VM-titlar och ett obrutet pärlband av storstjärnor som dribblat sig fram genom decennierna är Brasilien fotbollens självklara supermakt.

Julgrälen med min svärmor | Henrik Brandão Jönsson

• Sócrates - landslagskaptenen som välte Brasiliens militärdiktatur. • Confederations Cup - när samhället rasade och landslaget reste sig. Gräset är alltid grönare i Brasilien skildrar den brasilianska fotbollens historia. Men det är också en bok om dagens Brasilien - ett land som under 2000-talet har förändrats i grunden.

RELATERADE BÖCKER