Kokbok för betong

Vill du läsa Kokbok för betong pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Catharina Steffensen. Att läsa Kokbok för betong online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kokbok för betong Image

Sveriges betongkvinna nr 1 ger ut KOKBOK FÖR BETONG Nu är den här! Boken som gör hobbygjutarna till proffs. KOKBOK FÖR BETONG är skriven av Cattis Steffensen som jobbat professionellt med betongdesign sedan 2005. Cattis, från Mölnlycke, har designat och tillverkat åtskilliga betongföremål och kallades nyligen Sveriges betongkvinna nr 1 av tidningen Villaliv. Boken innehåller hundratals inspirerande bilder, pedagogiska gjutrecept, fakta och praktiska tips. Tanken är att göra det lätt för alla att vara kreativa. Med bokens hjälp, och smarta formar, går det snabbt och enkelt - med ett proffsigt resultat. - Jag har gjort hundratals misstag på vägen, provat igen och igen och hittat lösningar. Efter nio år och hundra ton betong vill jag dela med mig av mina erfarenheter, säger Cattis Steffensen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,48 MB

FILNAMN: Kokbok för betong.pdf

ISBN: 9789198234602

FÖRFATTARE: Catharina Steffensen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kokböcker, mat & dryck - böcker | Adlibris

• Kokbok för betong • Betong med guldkant • Betong i hem & trädgård 2. Gör det själv med betong Betong är ett av världens äldsta och viktigaste byggmaterial. Det är hållbart, starkt och lätt att använda. Överallt i vår vardag möts vi av betong; på vägar, broar och i hus.

Gjutformar till gips & betongformar - Wsochcompany.se

Kokbok för betong Catharina Steffensen Spiral. 229. Stora boken om trädgårdsprojekt : sten, tegel, trä, pil, betong, metall, glas Marianne Svärd Häggvik Inbunden. 239. 20 sätt att rita en klänning : och 44 andra fantastiska plagg och accessoar Julia Kuo ...

RELATERADE BÖCKER