Genom andra ögon

Genom andra ögon är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Mirre McSs. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Genom andra ögon online.

Rsfoodservice.se Genom andra ögon Image

En stillsam novell om livets gilla gång, sett ur ett par ögon vars ägare sällan kommer till tals. Mirre MCSS är it-teknikern som började skriva. Mirre bor på landet, är gift och kör motorcykel, när hon inte ger it-support till anställda vid Enköpings kommun. Hon studerar också författarskap och skriver alltid på minst en bok, en novell och en webbkurs. På hemsidan http://mirremcss.nu finns blogg, recensioner och förhandstittar.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,18 MB

FILNAMN: Genom andra ögon.pdf

ISBN: 9789174634051

FÖRFATTARE: Mirre McSs

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Öga - Wikipedia

Bön ger mig möjlighet att se andra som Gud ser dem - människor som Han har skapat till sin avbild. När jag börjar se på andra genom Jesus ögon är det inte längre jobbiga händelser jag minns eller mina smärtsamma känslor som avgör hur jag ser på dessa människor utan Guds kärlek.

Synonymer till genom - Synonymer.se

Genom andra ögon av Mirre MCSS E-bok, 2016, Svenska, ISBN 9789174634051. En stillsam novell om livets gilla gång, sett ur ett par ögon vars ägare sällan kommer till tals.Mirre MCSS är it-teknikern som började skriva. Mirre bor på landet, är gift ...

RELATERADE BÖCKER