Värld av illusioner

Värld av illusioner-boken skrevs 2019-02-01 av författaren Nora Roberts. Du kan läsa Värld av illusioner-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Nora Roberts.

Rsfoodservice.se Värld av illusioner Image

Det har gått så långt att hon känner sig jagad, som ett villebråd. Hon behöver finna sin plats i världen, men för att kunna göra det måste hon först hitta sig själv. Camilla flyr offentligheten och ger sig ut på vägarna i Vermont. Under några veckor vill hon bara vara, fundera över livet och hur hon ska tackla den offentliga roll som givits henne. Men när hon fastnar i en storm får hon hjälp av den buttre arkeologen Del, och hon stannar hos honom medan hennes bil repareras.Del har aldrig behövt någon tills han möter Camilla. Ganska snabbt inser han att hon har förmågan att fylla ett tomrum inom honom som han aldrig vetat att han burit på. Men hon förbryllar honom, det är som om hon döljer något.Kommer Dels känslor förändras när han får veta vem Camilla egentligen är?

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,25 MB

FILNAMN: Värld av illusioner.pdf

ISBN: 9789150941234

FÖRFATTARE: Nora Roberts

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Värld av illusioner av Nora Roberts - LitteraturMagazinet

Illusionen är den bild vi själva bildar oss via våra erfarenheter, åsikter, idéer och uppfattningar. När vi når den insikten och verkligen förstår att den bild vi själva har av världen är en illusion, då kan vi nå upp till nästa nivå av förståelse. En illusion är något som inte är helt sant.

Värld av illusioner av Nora Roberts - plusbok.se

Värld Av Illusioner (Bok) Osäker leveranstid. Mer information om lagerstatus Artikelnr: 714975. 79:-Bok Häftad. Bevaka. Lägg till i önskelista; Logga in för att använda denna funktion! Tipsa en vän; Tipsa en kompis om den här produkter genom att fylla i formuläret nedan.

RELATERADE BÖCKER