Den röda vargen

Vill du läsa Den röda vargen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Liza Marklund. Att läsa Den röda vargen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den röda vargen Image

En svart vinternatt mördas en journalist i Luleå. Annika Bengtzon finner en koppling mellan mordet och ett attentat mot flygbasen F21 i slutet av sextiotalet.Hemligheterna är många och livsfarliga. Annika dras in i en spiral av våld och terrorism som leder ända upp i regeringskansliet.Mot chefredaktörens uttryckliga order vägrar hon att släppa historien. Hennes situation blir allt mer ohållbar, både hemma och på redaktionen. Ingen tror henne, hennes privatliv rämnar. För att överleva som människa, kvinna och journalist måste Annika utmana både det politiska och mediala etablissemanget, sin chef och sin moral.Till slut återstår bara en kamp.Den mot mördaren.Den röda vargen är en fristående roman som tar vid där Sprängaren slutade.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 8,54 MB

FILNAMN: Den röda vargen.pdf

ISBN: 9789164230225

FÖRFATTARE: Liza Marklund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den Röda Vargen : Cd-Bok - Liza Marklund - Övrigt ...

Den röda vargen book. Read 243 reviews from the world's largest community for readers. Ett år har gått sedan Sprängaren. Annika Bengtzon är inte längre c...

Den röda vargen by Liza Marklund - Books on Google Play

Den senaste tiden hade motviljan överrumplat honom i drömmarna, tagit sig uttryck han inte kunnat styra över. Nu såg han ner på sina händer och upptäckte att de var dränkta i människoblod." Så börjar Liza Marklunds bok "Den Röda Vargen", som kastar dig in i händelsernas centrum på en gång.

RELATERADE BÖCKER