Blå horisont. Del 2

Blå horisont. Del 2 är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Wilbur Smith. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Blå horisont. Del 2 online.

Rsfoodservice.se Blå horisont. Del 2 Image

Det är tidigt 1700-tal och Jim Courtney är en äventyrlig ung man som arbetar på ett skepp fyllt med kvinnliga brottslingar. Bland dem finns den oskyldigt dömda Louisa. När skeppet råkar ut för en storm räddar Jim Louisa, men att ha hjälpt en fånge ses inte med blida ögon av de styrande holländarna. Jim, tillsammans med sin familj och Louisa, beger sig på en resa för att finna skydd från sina antagonister - en resa som tar dem över stora delar av Afrika och tvingar dem in i den ena farliga situationen efter den andra. Följ med på elefantjakt, över avlägsna stillahavsöar och genom bushen med familjen Courtney!Den tredje delen i den tredje sekvensen i berättelsen om släkten Courtney. Wilbur Smith (f. 1933) är en sydafrikansk författare som skapat succéer som När lejonet äter och släktkrönikan om familjen Courtney. Smith skildrar ofta den afrikanska kontinentens historia i sina romaner, som både innehåller äventyr och romantik.I den episka berättelsen om släkten Courtney får vi följa äventyrslystna män och modiga kvinnor. Krönikan utspelar sig i Sydafrika sträcker sig från 1600-talet och kolonialismen till 1900-talet och apartheid. Medlemmarna i släkten Courtney får uppleva både äventyr och krig på sin jakt efter ära, makt och kärlek.Ljudbok: 1 MP3-CD Speltid: 9 t. 47 min. Uppläsare: Christoffer Svensson

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,40 MB

FILNAMN: Blå horisont. Del 2.pdf

ISBN: 9788711850657

FÖRFATTARE: Wilbur Smith

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Blå horisont. Del 2 - Wilbur Smith - Bok | Akademibokhandeln

Enhetsfrakt 49:- inom Sverige, maila för utrikes fraktkostnad. Öppettider Drottninggatan: Mån - fre 10- 18, lör 11 - 16 - OBS! 1:maj stängt OBS!

Blå horisont del 2 (e-bok) av Wilbur Smith - Bokon

Blå horisont. Del 2-boken skrevs 2018-02-27 av författaren Wilbur Smith. Du kan läsa Blå horisont. Del 2-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida dagensintegration.se. Du hittar också andra böcker av författaren Wilbur Smith.

RELATERADE BÖCKER