Spring Kent, spring!

Spring Kent, spring! är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Kent Lundholm. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Spring Kent, spring! online.

Rsfoodservice.se Spring Kent, spring! Image

Hela livet har jag känt mig annorlunda och förstått att det varit något fel på mig. Utåt sett har jag säkert uppfattats som kreativ, uppfinningsrik och rolig, men under ytan har kaoset kokat. Först i femtioårsåldern fick jag diagnosen bipolär sjukdom och några år senare konstaterades det att jag även hade ADHD. Men då hade jag redan hunnit bli alkoholist. Författaren och journalisten Kent Lundholm, Umeå, skriver både underhållande och smärtsamt öppet om ett liv som påminner om en veritabel berg- och dalbana. Flera gånger hade det kunnat sluta med döden. Men för sex år sedan påbörjades en resa tillbaka till livet. Spring Kent, spring! är en mycket angelägen bok om att överleva, om att aldrig ge upp och att alltid fortsätta framåt. "Språket är detaljerat, vackert och väl avvägt. Öppet, ocensurerat och oerhört angeläget innehåll som är mästerligt välskrivet. Helhetsbetyg: 5 av 5." Katharina Jacobsson BTJ "Spring Kent, spring! är Kent Lundholms femte bok. Den klibbar sig fast, tränger in under huden och drabbar med full kraft." Yvonne Rittvall, Folkbladet

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,33 MB

FILNAMN: Spring Kent, spring!.pdf

ISBN: 9789187949388

FÖRFATTARE: Kent Lundholm

LADDA NER
LÄSA ONLINE

PDF City of Kent Clark Springs Water Supply System Habitat ...

(253) 839-3780 · 26460 Pacific Hwy S Kent, WA 98032

Kent Springs Cabin - The Outbound

Under åtta händelserika veckor under hösten 2015 visas nya programmet Spring! i TV4. Spring! är en intensiv rikstäckande jakt på tio fredlösa par som kommer göra allt för att komma undan kändisarna som jagar dem. Programmet leds av Pär Lernström.

RELATERADE BÖCKER