Prime time

Prime time är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Liza Marklund. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Prime time online.

Rsfoodservice.se Prime time Image

Tretton personer tillbringar årets kortaste natt på ett ensligt slott. På midsommaraftons morgon ligger Michelle Carlsson, Sveriges största tv-stjärna, ihjälskjuten i ett kontrollrum. Mordet förändrar hela tillvaron för Annika Bengtzon. Hennes bästa vän är en av de misstänkta. Sambon Thomas rasar för att hon sviker familjen. Anders Schyman, Annikas chef, drar in henne i en offentlig maktkamp. Alldeles i närheten går mördaren lös, och allt utspelas på bästa sändningstid.Prime time är en thriller om framgångens pris, om vad människor gör för att bli berömda. Den är en fristående roman som utspelar sig tidsmässigt mellan Paradiset och Sprängaren.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,29 MB

FILNAMN: Prime time.pdf

ISBN: 9789164240170

FÖRFATTARE: Liza Marklund

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Primetime AB | Kontakt

tejp, rökmaskiner, specialeffekter, scenmattor, textilier, flamskyddsmedel, scenteknik skyddsutrustning för teater, film, television, scen

prime time - svensk översättning - bab.la engelskt-svenskt ...

PrimeTime Main - för dig som vill ha rikligt med texter och övningar. Här finns uppgifter för såväl de snabba eleverna som för dem som behöver lite mer tid på sig.

RELATERADE BÖCKER