Utan en tanke

Utan en tanke är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Lotta Thell. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Utan en tanke online.

Rsfoodservice.se Utan en tanke Image

Ensam, ångestfylld och illamående av heroinabstinens sitter femtonåriga Eva i en avkriminalvårdens transportbussar, på väg till ett behandlingshem för tonåriga narkomaner. Ett Hasselakollektiv i norra Sverige. Vistelsen på kollektivet fylls av brutala metoder och oförstående. Personalen använder sig av grupptryck, psykisk och fysisk terror och mobbing, alla medel är tillåtna för att bryta ner ungdomarnas "knarkaridentitet". Förödmjukelse, hån, skam och skuldbeläggning trasar sönder Evas redan från början låga självkänsla och befäster ensamheten i ett utanförskap som efter tiden på kollektivet verkar omöjlig att bryta. Utan en tanke är en dokumentärroman och första delen i Lotta Thells självbiografiska boksvit.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,75 MB

FILNAMN: Utan en tanke.pdf

ISBN: 9789174617535

FÖRFATTARE: Lotta Thell

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Utan en tanke av Lotta Thell - LitteraturMagazinet

Tänkande är de medvetna processer som ständigt pågår i människans psyke. [1] Tänkande är en del av kognitionen. [2] Främst avses processer relaterade till minne, föreställningar och förståelse av sinnesintryck. [3] Tänkandet behandlar den information som människan absorberar, och löser problem samt fattar beslut. [1] Medan perception handlar om sinnesintryck, handlar tänkandet ...

Utan en tanke by Lotta Thell - goodreads.com

Du behöver näm­ligen inte ta allt hjärnan hittar på på allvar utan kan öva på att låta en tanke vara just bara en tanke. ... Dubbelkolla vad som faktiskt hänt och vad som bara är en tanke.

RELATERADE BÖCKER