En självbiografi

Vill du läsa En självbiografi pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Gunnar Ekelöf. Att läsa En självbiografi online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se En självbiografi Image

Gunnar Ekelöf 100 år Den femtonde september 1907 föddes Gunnar Ekelöf en av nittonhundratalets stora poeter i Sverige, om inte rentav den störste.Vi uppmärksammar jubiléet med att på nytt ge ut hans samlade dikter i en volym allt ifrån debutboken sent på jorden från 1932 till Dîwân-trilogin som han fullbordade 1967.Därtill kommer för första gången i ny utgåva den volym med efterlämnade anteckningar, skisser och dikter som Ingrid Ekelöf några år efter hans död sammanställde under titeln En självbiografi och som utgör en rik källa för den som vill lära känna hans författarskap.Till Samlade dikter har Jan Olov Ullén skrivit ett förord och till En självbiografi Magnus Halldin ett efterord.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,46 MB

FILNAMN: En självbiografi.pdf

ISBN: 9789100117375

FÖRFATTARE: Gunnar Ekelöf

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Synonymer till självbiografi - Synonymer.se

Här samlar vi alla artiklar om Självbiografi. Fler artiklar hittar du i följande artikelserier: Vinterns böcker 2018, Recensioner: nya biografier och Lyckas med skrivandet. Andra ämnen som ofta förekommer i artiklar om Självbiografi är: Bokrecensioner, SvD Premium, Biografier och Litteratur.

En självbiografi - Gunnar Ekelöf - pocket (9789100117375 ...

En självbiografi (Stenströms, 1996), även då i Lena Fagerströms översättning. Återutgivningen ingår i bokförlaget Tranans återlansering av Jamaica Kincaids författarskap på svenska.

RELATERADE BÖCKER