Skattekuppen

Vill du läsa Skattekuppen pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Diverse Författare. Att läsa Skattekuppen online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Skattekuppen Image

En lördagsmorgon i december 1931 upptäckte kassören vid uppbördskontoret Nybrogatan 31 i Stockholm att en halv miljon saknades i kassaskåpet. Men ingen åverkan kunde upptäckas på dörrar och lås. Var det en anställd på kontoret som lyckats stjäla det på den tiden enorma beloppet? Till en början såg det så ut men ... Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning. I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,92 MB

FILNAMN: Skattekuppen.pdf

ISBN: 9788726016154

FÖRFATTARE: Diverse Författare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Rikets tjänst - E-bok - Alexander Skantze - Storytel

Arnold Busck. Luk. Din kurv

The scandal spread among the nordic banks News

Skattekuppen (Swedish Edition) eBook: Diverse: Amazon.co.uk: Kindle Store. Skip to main content. Try Prime Hello, Sign in Account & Lists Sign in Account & Lists Orders Try Prime Basket. Kindle Store Go Search Hello Select your ...

RELATERADE BÖCKER