Elakt spel

Elakt spel-boken skrevs 2017-05-25 av författaren Jan Mårtenson. Du kan läsa Elakt spel-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Jan Mårtenson.

Rsfoodservice.se Elakt spel Image

Den godmodige antikhandlaren Johan Kristian Homan dras in i en härva av maktspel och korruption med trådar tillbaka till andra världskrigets Wien där en tavla av Gustav Klimt försvann spårlöst under nazisternas plundringar. När den enda överlevande arvingen söker upp Homan i hans butik i Gamla stan för att be om hjälp att hitta det ovärderliga konstverket har han inte hjärta att neka, vilket han får anledning att ångra djupt. Elakt spel är en Homandeckare av fin årgång där konst, kultur, antikviteter, god mat och eleganta viner har sin givna plats.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 3,22 MB

FILNAMN: Elakt spel.pdf

ISBN: 9789146233527

FÖRFATTARE: Jan Mårtenson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Elakt spel - Jan Mårtenson - Bok | Akademibokhandeln

Elakt spel en Homandeckare. av Jan Mårtenson, 1933-(Bok) Svenska, För vuxna Homandeckare. Antikhandlaren Johan Kristian Homan dras in i en härva av maktspel och korruption. Fallet går tillbaka till andra världskrigets Wien där en tavla av Gustav Klimt försvann spårlöst under nazisternas plundringar.

Elakt spel - Älska Pocket

Elakt spel en Homandeckare. av Jan Mårtenson, 1933-(Ljudbok, Ljudbok, CD) 2017, Svenska, För vuxna Uppläsare Tomas Bolme. Homandeckare. Antikhandlaren Johan Kristian Homan dras in i en härva av maktspel och korruption.

RELATERADE BÖCKER