Snickarpennan

Vill du läsa Snickarpennan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Manuel Rivas. Att läsa Snickarpennan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snickarpennan Image

Snickarpennan är historien om den före detta fångvaktaren Herbal, civilgardist i Francos Spanien, som under hela sitt ensamma liv har varit besatt av två personer: Marisa Mallo, som han har varit förälskad i sedan han var pojke, och hennes fästman, läkaren och vänstermannen Daniel Da Barca, som han följde som en skugga i många år. På ålderns höst summerar Herbal sitt liv för en av flickorna på den bordell där han lever och arbetar. Bakom örat har han fortfarande snickarpennan som han tog från målaren, en konstnär som han avrättade under en räd i spanska inbördeskrigets inledningsskede. Ända sedan dess har pennan talat till honom med målarens röst - I Snickarpennan mejslar Manuel Rivas varsamt fram en magisk berättelse om mod och hopp i en mörk tid. »En av de senaste årens bästa spanska romaner.« Times Literary Supplement »Jag lärde mig mer om spanska inbördeskriget genom att läsa Snickarpennan är av alla historieböcker.« Günter Grass Manuel Rivas (född i A Coruña 1957) är ett av de stora namnen i den nutida spanska litteraturen och den främsta galiciska författaren i dag. Han inledde sin författarbana som poet och skriver även essäer och dramatik. Dessutom är han sedan många år krönikör för El País. Han har tilldelats flera av de främsta spanska litteraturpriserna, bland annat Premio de la Crítica för Snickarpennan samt Premio Nacional de Narrativa för novellsamlingen "Que me queres, amor?.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,44 MB

FILNAMN: Snickarpennan.pdf

ISBN: 9789197359092

FÖRFATTARE: Manuel Rivas

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Extra stift till snickarpennan Striker Pen

Snickarpenna Pica Dry. 99,90 (inkl. moms) Artikelnr: 36-1114-+ Lägg i varukorg. Blyertspenna med smal spets - markera skruvhål till konsoler etc. Klarar märkning på både torra och våta ytor. Inbyggd pennvässare - enkelt att hålla pennan vass.

Goda skäl att läsa Manuel Rivas "Snickarpennan" - DN.SE

Snickarpenna multifunktion med stift från Troika, (5.6 mm hb blyerts ), centimeter och tum linjal, 1:20 m/1:50 m skala omvandlare, inbyggd pennvässare, Tillverkad av lackerad mässing.

RELATERADE BÖCKER