Snickarpennan

Vill du läsa Snickarpennan pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Manuel Rivas. Att läsa Snickarpennan online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Snickarpennan Image

Snickarpennan är historien om den före detta fångvaktaren Herbal, civilgardist i Francos Spanien, som under hela sitt ensamma liv har varit besatt av två personer: Marisa Mallo, som han har varit förälskad i sedan han var pojke, och hennes fästman, läkaren och vänstermannen Daniel Da Barca, som han följde som en skugga i många år. På ålderns höst summerar Herbal sitt liv för en av flickorna på den bordell där han lever och arbetar. Bakom örat har han fortfarande snickarpennan som han tog från målaren, en konstnär som han avrättade under en räd i spanska inbördeskrigets inledningsskede. Ända sedan dess har pennan talat till honom med målarens röst - I Snickarpennan mejslar Manuel Rivas varsamt fram en magisk berättelse om mod och hopp i en mörk tid. »En av de senaste årens bästa spanska romaner.« Times Literary Supplement »Jag lärde mig mer om spanska inbördeskriget genom att läsa Snickarpennan är av alla historieböcker.« Günter Grass Manuel Rivas (född i A Coruña 1957) är ett av de stora namnen i den nutida spanska litteraturen och den främsta galiciska författaren i dag. Han inledde sin författarbana som poet och skriver även essäer och dramatik. Dessutom är han sedan många år krönikör för El País. Han har tilldelats flera av de främsta spanska litteraturpriserna, bland annat Premio de la Crítica för Snickarpennan samt Premio Nacional de Narrativa för novellsamlingen "Que me queres, amor?.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,47 MB

FILNAMN: Snickarpennan.pdf

ISBN: 9789197359092

FÖRFATTARE: Manuel Rivas

LADDA NER
LÄSA ONLINE

En Succéroman Från Galicien - Manuel Rivas: Snickarpennan ...

Köp 【 Snickarpenna 】 hos Byggmax Här ⭐ EAN: Prisgaranti → Så du är 100% säker på göra ett klipp! → Öppet köp i 14 dagar ⚡ Snabb leverans → Vanligen 1-3 arbetsdagar | Byggmax.se

Snickarpenna - STANLEY

Snickarpennan. Manuel Rivas. Översättning från spanska av Djordje Zarkovic. Gavrilo förlag. Manuel Rivas föddes i La Coruña 1957 och skriver på galiciska, ett språk som står närmare portugisiska än spanska. Han är det främsta namnet i den galiciska litteraturen idag, då han hämtar sitt stoff från den galiciska vardagen och historien.

RELATERADE BÖCKER