Jakten i Undersvik genom tiderna

Jakten i Undersvik genom tiderna-boken skrevs 2019-08-30 av författaren Olle Bergqvist. Du kan läsa Jakten i Undersvik genom tiderna-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Olle Bergqvist.

Rsfoodservice.se Jakten i Undersvik genom tiderna Image

En bok om jakt, viltvård jaktens historia, jakthistorier, om viltvårdsområdens tillkomst och slakthusbyggen, om många av djuren, dikter om naturens storhet m.m. En viktig kulturhistorisk dokumentation av jaktlivet i Undersvik i Hälsingland som innehåller många foton av jaktprofiler och minnen."Jakten genom tiderna i Undersvik" är en n bok om jakt, viltvård, jaktens historia, jakthis torier, om viltvårdsområdens tillkomst, slakthus byggen, djur och om Hälsinglands storslagna natur. Den hyllas vackert också i dikter om naturens storhet. Boken är en viktig kulturhisto risk dokumentation och naturskildring.Olle Bergqvist fick sin bok i handen lagom till sin 80-årsdag. Olle Bergqvist är en hängiven jägare och har så varit under hela sin levnad. Han har stort satt sin prägel på allt som har med jakt att göra i sin region. I boken berättar han sina och andras minnen med värme och humor. Hans kärlek till naturen går det inte att ta miste på:Stolta furor vakar över marken där jägaren sitter i lugn och ro, i väntan på den stundande jakten vad kommer den att ge månntro, tacksam över att jag får finnas här i naturen som jag håller kär.Olle B.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,71 MB

FILNAMN: Jakten i Undersvik genom tiderna.pdf

ISBN: 9789185903863

FÖRFATTARE: Olle Bergqvist

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Jakten i Undersvik genom tiderna - Olle Bergqvist - Häftad ...

9 § För jakt med skjutvapen efter älg, björn, varg, järv, lo, hjort, rådjur och mufflonfår gäller följande begränsningar. 1. Älg får jagas bara under tiden fr.o.m. en timme före solens uppgång till solens nedgång. 2. Björn får jagas bara under tiden fr.o.m. en timme före solens uppgång till två timmar före solens nedgång. 3.

Gudfadern världens bästa film genom tiderna | SvD

1. de tider när olika slag av vilt får jagas inom skilda delar av landet, 2. tillstånd till jakt under en särskild jakttid (licens), 3. tillstånd till jakt för att förhindra skador av vilt, 4. att hund skall finnas tillgänglig vid jakt för uppspårning av skadat vilt.

RELATERADE BÖCKER