Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2)

Vill du läsa Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2) pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nicotext Förlag. Att läsa Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2) online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2) Image

Ebok, Epub2 ISBN 9789188987389"Drinken är en genialisk uppfinning som blandar nyttigheter som frukt och grönsaker, med alkohol." Innan drinkar avnjöts på solnedgångsdränkta terasser, användes alkohol för att bekämpa diverse krämpor. För att skydda brittiska sjömän från skörbjugg bar skeppen tunnor med c-vitaminrik limejuice. Någon spetsade denna med gin, och vips var drinken Gimlet född. På samma vis skapades Gin och tonic i tropikerna. Tonic water med kinin tycktes hålla malariamyggorna borta och när denna någon igen spetsade vattnet med gin, skapades drinkhistoria. I England dricker man gärna en Hot Toddy mot förkylning, med citron för c-vitamin, honung som lenar och alkohol som bedövar. I hälsans tecken har människan hittat på en mängd sätt att förtära alkohol, under en lång tid. Men det behöver vi inte längre göra. Numera dricker vi drinkar mest för smakens, och kulturens, skull. Denna bok ger dig över 60 klassiska drinkrecept, med tillhörande historia och kuriosa. Recepten är enkla och tydliga, med illustrationer om hur de blandas på bästa vis. Vår ultimata drinkbok är perfekt för olika bjudningar, eller som present till värden eller värdinnan när du är bortbjuden.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 10,99 MB

FILNAMN: Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2).pdf

ISBN: 9789188987389

FÖRFATTARE: Nicotext Förlag

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den ultimata handboken DRINKAR (Epub3) (e-bok) - Bokon

På denna sida kan du läsa smakprov och köpa alla e-böcker från Den ultimata handboken. Läs dina e-böcker i våra appar för iPad, iPhone & Android, eller på din Kindle. Inte helt säker på att du vill köpa en bok än? Lägg då till den i din önskelista på Bokon!

Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2) - Nicotext Förlag ...

Den ultimata handboken DRINKAR (Epub2) av Nicotext Förlag Ebok, Epub2 ISBN 9789188987389 "Drinken är en genialisk uppfinning som blandar nyttigheter som frukt och grönsaker, med alkohol." Innan drinkar avnjöts på solnedgångsdränkta terass ...

RELATERADE BÖCKER