TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel

TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel-boken skrevs 2014-01-15 av författaren Sidsel Skappel Misund,Aina Nordahl,Gerd Waage. Du kan läsa TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Sidsel Skappel Misund,Aina Nordahl,Gerd Waage.

Rsfoodservice.se TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel Image

TRAS-tips är ett inspirationsmaterial om hur du som förskolepersonal aktivt kan arbeta med barnens språkliga utveckling. Här får du hjälp att hitta lekar, spel, böcker och annat till arbetet med barnens språk. När man ska planera för olika åtgärder på grupp- eller individnivå, är det enkelt att snabbt hitta idéer i TRAS-tips. Färgkodning och svårighetsgrader är desamma som i TRAS och materialen är vanliga. TRAS-tips har översatts från norska och bearbetats för att passa i Sverige av tal- och specialpedagog Christina Helmersen. Hon har även gjort vissa tillägg i boken med fokus på flerspråkiga barn. TRAS-tips är tänkt att användas av förskollärare och barnskötare verksamma i förskolan med barn från cirka 2 år och uppåt. Med hjälp av boken kan man enkelt och snabbt få tips om vad man kan göra för att stödja ett eller flera barns språkutveckling.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,55 MB

FILNAMN: TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel.pdf

ISBN: 9789175670935

FÖRFATTARE: Sidsel Skappel Misund,Aina Nordahl,Gerd Waage

LADDA NER
LÄSA ONLINE

TRAS -Nya handboken - Lärum

TRAS-tips : observation av språk i dagligt samspel av Sidsel Skappel Misund ... 2014, Svenska, ISBN 9789175670935. TRAS-tips är ett inspirationsmaterial om hur du som förskolepersonal aktivt kan arbeta med barnens språkliga utveckling. Här får du hjälp att hitta lekar, spel, böcker och annat ...

Språkutvecklingsguide | Kvutis

TRAS-tips: observation av språk i dagligt samspel (Flexband, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 3 butiker SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER