Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten

Vill du läsa Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Nadia Murad. Att läsa Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten Image

Tilldelad Nobels fredspris 2018 "Mest av allt önskar jag att jag är den sista flickan i världen med en berättelse som min." Som barn drömmer Nadia Murad om att bli historielärare eller öppna sin egen skönhetssalong. Livet i byn Kocho i norra Irak är lugnt och stilla. I augusti 2014 förändras allt. Nadia, som nyss fyllt 21 och fortfarande går i skolan, kidnappas och säljs som sexslav till Islamiska statens soldater. Sex av hennes bröder, och strax därefter även hennes mamma, mördas brutalt. Under tre månader utsätts hon för upprepande misshandel och våldtäkt innan hon slut lyckas fly. "Den sista flickan" är Nadia Murads berättelse om sin tid i fångenskap och om sin livsviktiga kamp mot Islamiska staten. Idag är hon bosatt i Tyskland och är människorättsaktivist och goodwill-ambassadör för FN. Nadia Murad tilldelades Nobels fredspris 2018.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,65 MB

FILNAMN: Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten.pdf

ISBN: 9789175039671

FÖRFATTARE: Nadia Murad

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den sista flickan Nadia Murad Jenna Krajenski | Aftonbladet

Den sista flickan Berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten Nadia Murad Köp boken Lyssna på boken Beställ recensionsexemplar. E-bok mejlas ut som en länk från Elib på bokens utgivningsdatum. Bok i originalformat skickas ca 3 veckor före recensionsdatum och PDF-korrektur mejlas ut när det finns tillgängligt.

Den sista flickan : Berättelsen om min fångensk - Bokon

Tilldelad Nobels fredspris 2018 "Mest av allt önskar jag att jag är den sista flickan i världen med en berättelse som min."Som barn drömmer Nadia Murad om att bli historielärare eller öppna sin egen skönhetssalong. Livet i byn Kocho i norra Irak är lugnt och stilla. I augusti 2014 förändras allt...

RELATERADE BÖCKER