Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten

Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Nadia Murad. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten online.

Rsfoodservice.se Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten Image

Tilldelad Nobels fredspris 2018 "Mest av allt önskar jag att jag är den sista flickan i världen med en berättelse som min." Som barn drömmer Nadia Murad om att bli historielärare eller öppna sin egen skönhetssalong. Livet i byn Kocho i norra Irak är lugnt och stilla. I augusti 2014 förändras allt. Nadia, som nyss fyllt 21 och fortfarande går i skolan, kidnappas och säljs som sexslav till Islamiska statens soldater. Sex av hennes bröder, och strax därefter även hennes mamma, mördas brutalt. Under tre månader utsätts hon för upprepande misshandel och våldtäkt innan hon slut lyckas fly. "Den sista flickan" är Nadia Murads berättelse om sin tid i fångenskap och om sin livsviktiga kamp mot Islamiska staten. Idag är hon bosatt i Tyskland och är människorättsaktivist och goodwill-ambassadör för FN. Nadia Murad tilldelades Nobels fredspris 2018.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,22 MB

FILNAMN: Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten.pdf

ISBN: 9789175039671

FÖRFATTARE: Nadia Murad

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp ...

Pris: 69 kr. Ljudbok, 2018. Laddas ned direkt. Köp Den sista flickan : berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten av Nadia Murad, Jenna Krajeski på Bokus.com. Boken har 3 st läsarrecensioner.

Den sista flickan - Albert Bonniers Förlag

Den sista flickan berättelsen om min fångenskap och kamp mot Islamiska staten av Nadia Murad Jenna Krajeski ( Ljudbok, Ljudbok, CD, Ljudbok, CD, mp3 ) 2018, Svenska, För vuxna

RELATERADE BÖCKER