Utstuderad rånare

Utstuderad rånare är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Diverse Författare. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Utstuderad rånare online.

Rsfoodservice.se Utstuderad rånare Image

Alla människor har bemärkelsedagar i sitt liv; dagar som firas tillsammans med släkt och vänner. Vissa bemärkelsedagar förbigås förstås i stillhet, eftersom de helst bör glömmas. Napoleon kunde se tillbaka på många märkesdagar som gällde segrar och stora triumfer, men det var nederlaget vid Waterloo som han bäst kom ihåg. Så blev det också för Tore Nesje i Haga og Nyvoll Sparebanks filial i Espe. (Namn och ortsnamn är fingerade.) Måndagen den 12 augusti 1985 blev en dag som fullständigt förändrade hans liv. Den dagen blev hans Waterloo. Nordisk Kriminalkrönika är ett historiskt verk. Berättelserna och samlingarna är uttryck för den samtid som de skrevs i, och kan i enstaka fall ha föråldrat eller kontroversiellt innehåll. Eventuellt stötande material är inte uttryck för förlagets hållning.I Nordisk kriminalkrönika berättar poliser själva om sina mest uppmärksammade, omskakande, och svåra fall.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,25 MB

FILNAMN: Utstuderad rånare.pdf

ISBN: 9788726017557

FÖRFATTARE: Diverse Författare

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Historiens värsta seriemördare | Listor.se

Ökar risken att de stackars rånarna känner sig utstuderade som apor nu? "En man som tagit med sig pengar för att köpa en bil i området Kronogården i Trollhättan blev rånad av ett tiotal personer vid 17-tiden på torsdagen. Enligt polisen ska han ha hotats med kniv och fått skador i ansiktet när köpet skulle genomföras.

Utstuderad rånare - Diverse författare - E-kirja - Elisa Kirja

Nu åtalas fem personer för det grova rånet

RELATERADE BÖCKER