Rekorderligt fruntimmer sökes

Rekorderligt fruntimmer sökes är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Brita Freudenthal. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Rekorderligt fruntimmer sökes online.

Rsfoodservice.se Rekorderligt fruntimmer sökes Image

Året är 1947. Fiskarbröderna Eskil, Albin och Lorentz Holgersson söker gemensamt efter ett rekorderligt fruntimmer som kan ersätta mor Ellen. Det blir en skakig upplevelse. Ellen Holgersson på Skafteskäret i Smålands skärgård har uppfostrat sina tre söner till rejäla karlar. När hon nu lämnar jordelivet lämnar hon dem i ett tillstånd av djup förvirring. De ska lära sig att hantera livet utan henne. De gör det var och en en på sitt sätt. Barndomshemmet och tryggheten vid Östersjön betyder mycket för dem, men tryggheten har naggats i kanten och de måste alla tre försöka hitta sig en tillvaro där de kan få fotfäste. De upplever ett Sverige i förvandling, de formas av de båda världskrigen och de får på oväntat sätt uppleva lyckan på äldre dagar. Under ett lager tapeter i köket i sitt hus i Målilla hittade författaren en dag en annons: Rekorderligt fruntimmer sökes till tre bröders hushåll. Annonsen var daterad på hennes födelsedatum. Brita Freudenthal tillbringade sin barndoms somrar vid Östersjön strax norr om Oskarshamn. Det är i den miljön hon har hämtat inspiration till boken om de tre bröderna som letade efter en hushållerska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,57 MB

FILNAMN: Rekorderligt fruntimmer sökes.pdf

ISBN: 9789188719133

FÖRFATTARE: Brita Freudenthal

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Fruntimmer - Wikipedia

Rekorderligt fruntimmer sökes. Brita Freudenthal (Häftad) 195 kr. Köp Utan min slöja. Hussam Alkoblawi (Häftad) 169 kr. Köp Utan slöja. Francine Rivers (Häftad) 209 kr. Köp Diadem Lila med Dödskalle och Slöja 149 kr. 299 kr Köp Bride Diadem med ...

I människornas land - Brita Freudenthal - Häftad ...

Jaha, så var vi framme vid fruntimmersveckan som typiskt nog inleds av en man - Fredrik. På bilden ser ni ett rekorderligt fruntimmer ur min släkt, född i mitten av 1800-talet. Här är nästa generation fruntimmer. Bilden tagen på 1950-talet.

RELATERADE BÖCKER