Rekorderligt fruntimmer sökes

Rekorderligt fruntimmer sökes-boken skrevs 2018-12-12 av författaren Brita Freudenthal. Du kan läsa Rekorderligt fruntimmer sökes-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Brita Freudenthal.

Rsfoodservice.se Rekorderligt fruntimmer sökes Image

Året är 1947. Fiskarbröderna Eskil, Albin och Lorentz Holgersson söker gemensamt efter ett rekorderligt fruntimmer som kan ersätta mor Ellen. Det blir en skakig upplevelse. Ellen Holgersson på Skafteskäret i Smålands skärgård har uppfostrat sina tre söner till rejäla karlar. När hon nu lämnar jordelivet lämnar hon dem i ett tillstånd av djup förvirring. De ska lära sig att hantera livet utan henne. De gör det var och en en på sitt sätt. Barndomshemmet och tryggheten vid Östersjön betyder mycket för dem, men tryggheten har naggats i kanten och de måste alla tre försöka hitta sig en tillvaro där de kan få fotfäste. De upplever ett Sverige i förvandling, de formas av de båda världskrigen och de får på oväntat sätt uppleva lyckan på äldre dagar. Under ett lager tapeter i köket i sitt hus i Målilla hittade författaren en dag en annons: Rekorderligt fruntimmer sökes till tre bröders hushåll. Annonsen var daterad på hennes födelsedatum. Brita Freudenthal tillbringade sin barndoms somrar vid Östersjön strax norr om Oskarshamn. Det är i den miljön hon har hämtat inspiration till boken om de tre bröderna som letade efter en hushållerska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,28 MB

FILNAMN: Rekorderligt fruntimmer sökes.pdf

ISBN: 9789188719133

FÖRFATTARE: Brita Freudenthal

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hyllning av ett rekorderligt fruntimmer! | Tankar i natten

Rekorderligt fruntimmer sökes (Häftad) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA nu!

Varför heter det fruntimmer? | Kultur GT | GT

Gratis porr Kåt kvinnor med killen framför huset knullvideo . På den svensk vuxen hemsida gratisporr.club

RELATERADE BÖCKER