Rekorderligt fruntimmer sökes

Rekorderligt fruntimmer sökes-boken skrevs 2018-12-12 av författaren Brita Freudenthal. Du kan läsa Rekorderligt fruntimmer sökes-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Brita Freudenthal.

Rsfoodservice.se Rekorderligt fruntimmer sökes Image

Året är 1947. Fiskarbröderna Eskil, Albin och Lorentz Holgersson söker gemensamt efter ett rekorderligt fruntimmer som kan ersätta mor Ellen. Det blir en skakig upplevelse. Ellen Holgersson på Skafteskäret i Smålands skärgård har uppfostrat sina tre söner till rejäla karlar. När hon nu lämnar jordelivet lämnar hon dem i ett tillstånd av djup förvirring. De ska lära sig att hantera livet utan henne. De gör det var och en en på sitt sätt. Barndomshemmet och tryggheten vid Östersjön betyder mycket för dem, men tryggheten har naggats i kanten och de måste alla tre försöka hitta sig en tillvaro där de kan få fotfäste. De upplever ett Sverige i förvandling, de formas av de båda världskrigen och de får på oväntat sätt uppleva lyckan på äldre dagar. Under ett lager tapeter i köket i sitt hus i Målilla hittade författaren en dag en annons: Rekorderligt fruntimmer sökes till tre bröders hushåll. Annonsen var daterad på hennes födelsedatum. Brita Freudenthal tillbringade sin barndoms somrar vid Östersjön strax norr om Oskarshamn. Det är i den miljön hon har hämtat inspiration till boken om de tre bröderna som letade efter en hushållerska.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,41 MB

FILNAMN: Rekorderligt fruntimmer sökes.pdf

ISBN: 9789188719133

FÖRFATTARE: Brita Freudenthal

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kåt kvinnor med killen framför huset knullvideo - Gratis ...

Ords betydelse och tolkningar är intressant, tycker jag. En av mina vänner använde ordet "fruntimmer" om en grupp kvinnor där jag ingår. För mig är det ett ord som är negativt laddat, min erfarenhet är att det oftast har använts i nedsättande, eller rått skämtande om kvinnor, ofta av grabbiga män, om ni förstår hur…

Rekorderligt fruntimmer sökes - Faun Förlag

Pris: 199 kr. Häftad, 2018. Finns i lager. Köp Rekorderligt fruntimmer sökes av Brita Freudenthal på Bokus.com.

RELATERADE BÖCKER