Maskrosungen

Maskrosungen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Sandra Gustafsson. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Maskrosungen online.

Rsfoodservice.se Maskrosungen Image

Maskrosungen är en gripande och självutlämnande berättelse om en flicka som trots hårda förutsättningar växer upp till en stark, välutbildad kvinna. Redan när Sandra föddes var hennes mamma psykiskt sjuk. När Sandra växer upp glider mamman allt djupare in i sin sjukdom och sitt alkoholmissbruk. Hon pantsätter Sandras saker för att ha råd med vin och cigaretter. Sandra ansvarar så gott hon kan för hushållet, medan hennes mamma låser in sig i sitt rum och eldar upp brev och pratar med sig själv. Ofta finns ingen mat i huset, de pengar som finns går till mammans missbruk. Sandra får mat av sina kompisar, som smugglar ut smörgåsar till henne. För dem är det ett spännande äventyr, men för Sandra handlar det om överlevnad. 17 år gammal träffar Sandra sin blivande man. De kämpar för ett bra liv tillsammans, gifter sig och får två barn. När andra barnet är fött briserar ännu en bomb i ett liv som bara behöver lugn och ro. De får beskedet att maken drabbats av MS.Ljudbok: 1 Mp3-cd Speltid: 6 t. 15 min. Uppläsare: Nina Haber

INFORMATION

DIMENSIONERA: 1,52 MB

FILNAMN: Maskrosungen.pdf

ISBN: 9789176978030

FÖRFATTARE: Sandra Gustafsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Maskrosungen - Minabibliotek

Maskrosungen är en gripande och självutlämnande berättelse om en flicka som trots hårda förutsättningar växer upp till en stark, välutbildad kvinna." Boken handlar alltså om Sandras uppväxt i en Stockholms förort där hon bor först med sin mamma men även i perioder hos fosterföräldrar eftersom modern inte klarar av att ta hand om henne.

Maskrosungen, Sandra Gustafsson, 2006 (393079409) ᐈ Köp på ...

MASKROSUNGEN är en gripande och självutlämnande berättelse om en flicka som trots hårda förutsättningar växer upp till en stark, välutbildad kvinna.

RELATERADE BÖCKER