Harzresan ; Baden i Lucca

Vill du läsa Harzresan ; Baden i Lucca pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Heinrich Heine. Att läsa Harzresan ; Baden i Lucca online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Harzresan ; Baden i Lucca Image

Staden Göttingen, berömd för sina korvar och sitt universitet, tillhör konungen av Hannover och räknar 999 eldstäder, diverse kyrkor, ett barnbördshus, ett observatorium, en studentfinka, ett bibliotek och en rådhuskällare, där det finns ett mycket gott öl. Heinrich Heine (1797 1856) räknas som en av Tysklands främsta författare. Det var Heines diktning som lade grunden till hans berömmelse och hans lyriska begåvning syns även i hans resebilder, med vilka han gjorde stor succé. I denna volym samsas två av dem, Harzresan (1826) som bygger på Heines fyra veckor långa fotvandring i Harz och Thüringen och Baden i Lucca (1829) som skrevs efter att han tillbringat några månader i staden på grund av sin bräckliga hälsa.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,65 MB

FILNAMN: Harzresan ; Baden i Lucca.pdf

ISBN: 9789113060972

FÖRFATTARE: Heinrich Heine

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Harz-resan ; Baden i Lucca | Stockholms Stadsbibliotek

Harzresan / Baden i Lucca. 5.0 1 5 Författare: Heinrich Heine. Finns som e-bok. "Staden Göttingen, berömd för sina korvar och sitt universitet, tillhör konungen av Hannover och räknar 999 eldstäder, diverse kyrkor, ett barnbördshus, ett observatorium, en studentfinka, ett bibliotek och en rådhuskällare, där det finns ett mycket gott ...

Harzresan ; Baden i Lucca - Heinrich Heine - ebok ...

Travel by train from Baden-Baden to Lucca in 10h 49m. Get train times, compare prices & buy cheap train tickets for Baden-Baden to Lucca today.

RELATERADE BÖCKER