Den engelske spionen

Den engelske spionen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Daniel Silva. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Den engelske spionen online.

Rsfoodservice.se Den engelske spionen Image

Utsträckt på däck, med en drink i handen ligger världens mest kända kvinna.På våningen under väntar mannen som snart ska ta hennes liv.Hon är en ikonisk kunglighet, älskad av folket men avskydd av sin ex-man och hans mor, drottningen av England. När hennes lyxyacht sprängs vänder sig polisen till den ende som kan hitta mördaren: den legendariske spionen Gabriel Allon.Allons måltavla är Eamon Quinn: en bombmakare av rang, villig att döda om priset är rätt. Vad han inte vet är att mannen han jagar inget hellre vill än att se Allon ta sitt sista andetag.Den engelske spionen rör sig snabbt med halsbrytande vändingar mellan den glamorösa ön Saint-Barthélemy, Belfasts bakgator och Cornwalls klippor. Än en gång bevisar Daniel Silva att han är en av världens främsta thrillerförfattare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,69 MB

FILNAMN: Den engelske spionen.pdf

ISBN: 9789150924244

FÖRFATTARE: Daniel Silva

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Den engelske spion (Pocket, 2017) • Se priser (3 butiker)

Den danska cellen Peter Øvig Knudsen pdf. Blod och jord i trettiotalet : kvinnorna och den antimoderna strömningen Bibi Jonsson pdf. Bloggdrottningen 2 .pdf Hämta Therese Loreskär. Boel och Oscar bok .pdf Josefin Sundström. Boken om Blanche och Marie bok .pdf Per Olov Enquist.

Den engelske spionen - E-bok - Daniel Silva - Storytel

Den engelske spionen rör sig snabbt med halsbrytande vändingar mellan den glamorösa ön Saint-Barthélemy, Belfasts bakgator och Cornwalls klippor. Än en gång bevisar Daniel Silva att han är en av världens främsta thrillerförfattare. Detaljer: 2017, Svenska, ...

RELATERADE BÖCKER