Regeringsformen - - en kommentar

Regeringsformen - - en kommentar är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Thomas Bull,Fredrik Sterzel. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Regeringsformen - - en kommentar online.

Rsfoodservice.se Regeringsformen - - en kommentar Image

Av Sveriges fyra grundlagar är regeringsformen den viktigaste. I den här boken ger författarna  en överblick, identifierar de stora utvecklingstrenderna och går igenom regeringsformens alla kapitel - paragraf för paragraf.  Alla centrala delar av svensk demokratis rättsliga reglering belyses såsom riksdagens ställning, regeringens förhållande till myndigheterna, enskildas rättighetsskydd och domstolarnas ställning och uppgifter. Regeringsformen är en uppdaterad och användarvänlig genomgång av regeringsformens bestämmelser och ger en koncis och komplett bild av grundlagsregleringen av vårt statsskick. Med sin lättillgängliga framställning vänder den sig till studenter inom juridik och samhällsvetenskap, till praktiskt verksamma inom områden som berörs av grundlagen och även till allmänt intresserade läsare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,63 MB

FILNAMN: Regeringsformen - - en kommentar.pdf

ISBN: 9789144126203

FÖRFATTARE: Thomas Bull,Fredrik Sterzel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kungörelse (1974:152) om beslutad ny regeringsform (RF ...

Regeringsformen. Regeringsformen. Dela via email. Dela på ... Riksbanken 13 § Riksbanken är rikets centralbank och en myndighet under riksdagen. Riksbanken har ansvaret för penningpolitiken. Ingen myndighet får bestämma hur Riksbanken skall besluta ... Vill du lämna en kommentar? Frågor? Besök våra frågor och svar. Skicka. Tack ...

Regeringsformen - med kommentarer - Häftad (9789176104057 ...

Hos Adlibris hittar du miljontals böcker och produkter inom regeringsformen : en kommentar Vi har ett brett sortiment av böcker, garn, leksaker, pyssel. Sveriges grundlagar är de fyra grundlagar som reglerar Sveriges statsskick. Dessa grundlagar är Regeringsformen (RF), Tryckfrihetsförordningen (TF),.

RELATERADE BÖCKER