Slavinnan

Slavinnan-boken skrevs 2019-09-05 av författaren Clara Jonsson. Du kan läsa Slavinnan-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Clara Jonsson.

Rsfoodservice.se Slavinnan Image

ROLLSPEL. "Som vanligt är hon prydligt klädd i en feminin klänning till vilken hon bär svarta nätstrumpor och små söta ballerinaskor. Jag funderar på hur det kommer sig att hon aldrig smutsar ner sig trots att hon utför det grövsta städjobbet. Men på något sätt lyckas hon alltid hålla sig fräsch och proper. Klänningen har små puffärmar och smiter åt runt hennes smala midja. Hon är nätt som en docka, men har starka armar och händer." Den lydiga tjänarinnan utför sina sysslor i huset med närmast perfektion. Men när hon gör ett misstag måste hon bestraffas ... Allt som är tabu sveps bort och gränser tänjs tills de nästan brister i Clara Jonssons utmanande erotiska serie. Notera att innehållet i denna novell kan vara stötande för känsliga läsare. Clara Jonsson är pseudonym för en känd svensk författare. Hennes erotiska novellsamlingar har fått mycket uppmärksamhet och nått en stor publik. Med sina ångande heta novellsamlingar Lust, Passion, Begär, Åtrå, Syndigt, Skamligt och Förbjudet och den mer självbiografiska Clara Jonssons dagbok har hon etablerat sig som en av Sveriges mest populära och bäst säljande erotiska författare. Skamlöst, ångande och alltid inträngande intimt och avklätt skildrar hon i sina böcker den samtida människans sexualitet.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,71 MB

FILNAMN: Slavinnan.pdf

ISBN: 9789175573625

FÖRFATTARE: Clara Jonsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Turandot (opera) - Wikipedia

Slavinnan. 3.29 292 5 Författare: Clara Jonsson Inläsare: Molly Quist. Finns som ljudbok. Finns som e-bok. ROLLSPEL. "Som vanligt är hon prydligt klädd i en feminin klänning till vilken hon bär svarta nätstrumpor och små söta ballerinaskor.

Fackpampens sexkontrakt | Nyheter | Aftonbladet

Reservation är inte möjlig på grund av den rådande situationen med coronaviruset. Mer information hittar du här.

RELATERADE BÖCKER