Världsarv : människans mästerverk

Vill du läsa Världsarv : människans mästerverk pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Peter Hanneberg. Att läsa Världsarv : människans mästerverk online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Världsarv : människans mästerverk Image

»Upplev några av människans finaste kulturarv«DN.»Lysande världsarv«AFTONBLADET»Världens vackra arv«EXPRESSEN »insuper bildprakten, beskrivningarna när hans umgås med dem och inser att världsarven har något att säga till oss som lever idag«Sundsvalls Tidning»Texten är faktarik, intresseväckande och personligt hållen. Den kompleteras av ett högklassigt bildmaterial«BTJ »ett riktigt praktverk som får läsaren att omedelbart vilja boka en Jorden Runt-resa med obegränsat antal stopp. Plötsligt känns det som om man bara måste få se Påsköns lavastatyer i månljus och vandra upp mott inkastaden Machu Picchu i morgondimman.«SN»Perfekt som ögongodis på soffborden«M-Magsin»De vackra bilderna inspirerar till en livslång upptäckartur för att se jordens alla mirakel«TT SpektraDet här är den vackraste bok om världsarv som någonsin har getts ut i Sverige. Fotografen Peter Hanneberg har under nästan tio år rest runt i världen och dokumenterat de fantastiska byggnader och platser som Unesco placerat på sin världsarvslista som omistliga. I denna bok har han gjort ett urval av de mest intressanta världsarven. Resultatet är en fascinerande resa där vi genom Hannebergs spektakulära bilder får uppleva en mosaik av spännande kulturer. I mer än 300 bilder visas 100 världsarv, från uråldriga pyramider till det moderna operahuset i Sydney. Världsarv är ett praktverk om uråldriga kulturer och odödliga byggnadsverk, om människans skaparkraft och förstörelselusta, konst och makt, godhet och ondska. Boken ges ut samtidigt som FN:s världsarvskonvention fyller fyrtio år. Peter Hanneberg är journalist, författare och fotograf med hela världen som arbetsfält. Han har gjort ett tiotal böcker och medverkat i minst tjugofem. Idag är han en av Sveriges mest erfarna och engagerade reseskildrare och medverkar regelbundet i landets största tidningar. Han gav för tio år sedan ut Världsarv Naturens mästerverk, som skildrade naturvärldsarv över hela världen. Boken blev en stor försäljningsframgång och utsågs också av WWF till Årets Pandabok (det årets bästa naturbok).

INFORMATION

DIMENSIONERA: 7,90 MB

FILNAMN: Världsarv : människans mästerverk.pdf

ISBN: 9789171260413

FÖRFATTARE: Peter Hanneberg

LADDA NER
LÄSA ONLINE

LIBRIS - Världsarv

Buy Världsarv : människans mästerverk by Peter Hanneberg (ISBN: 9789171260413) from Amazon's Book Store. Everyday low prices and free delivery on eligible orders.

Tanums världsarv - Vitlycke museum

En otroligt vacker bok om världsarv av fotografen Peter Hanneberg. Under nästan tio år har Peter Hanneberg rest runt i världen och dokumenterat byggnader och platser från Unescos världsarvslista. I denna bok finns ett urval av bilder från de mest intressanta världsarven. I bokens över 300 sidor visas 100 olika världsar

RELATERADE BÖCKER