Uppsatsboken

Uppsatsboken är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Fredrik Miegel. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Uppsatsboken online.

Rsfoodservice.se Uppsatsboken Image

Att skriva kandidatuppsats innebär en stor och spännande utmaning för de flesta studenter. Det är under arbetet med denna som man förväntas ta det sista steget till att bli en självständig kunskapsproducent och belönas med en filosofie kandidatexamen. Därmed framstår den såväl som det mest krävande som lärorika momentet på grundutbildningen. I den här boken görs en grundlig genomgång av vad det innebär att skriva kandidatuppsats ur både lärar- och studentperspektiv. Hur går man till väga för att ro sitt examensarbete i land? Vad är ett fruktbart vetenskapligt problem? Hur disponerar man sin framställning? I vilken ordning utarbetar man uppsatsens olika delar? Vad menas med ett vetenskapligt språk? Hur bedöms vetenskapliga uppsatser? Och hur ser egentligen ett förtjänstfullt examensarbete ut? Boken är frukten av ett samarbete mellan två lärare och åtta framgångsrika kandidatstudenter i medie- och kommunikationsvetenskap vid Institutionen för kommunikation och medier vid Lunds universitet. Lärarna delar med sig av sina erfarenheter av studenters examensarbeten och två studenter ger råd och tips om hur man kan hanterar uppsatsarbetets vedermödor. Sju kapitel utgörs av de medverkande studenternas kandidatuppsatser. De har det gemensamt att de belönats med högsta betyg, men varierar i såväl stil som ämne och exemplifierar på olika sätt och omfattning sådana kvaliteter som diskuteras av i bokens inledningskapitel. Boken är tänkt att fungera som inspiration och stöd åt framtida studenter som skriver kandidatuppsats i samhällsvetenskapliga och humanistiska ämnen.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 4,90 MB

FILNAMN: Uppsatsboken.pdf

ISBN: 9789198161403

FÖRFATTARE: Fredrik Miegel

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Knut Warmland - Wahlström & Widstrand

Uppsatsbok synonym, annat ord för uppsatsbok, Vad betyder ordet, förklaring, varianter, böjning, uttal av uppsatsbok uppsatsboken uppsatsböcker uppsatsböckerna (substantiv). Lös korsord, hitta ord med liknande eller samma betydelse. Sök bland 91000 ord och 39000 synonymer.

Uppsatsboken | Stockholms Stadsbibliotek

Uppsatsboken (Häftad, 2014) - Hitta lägsta pris hos PriceRunner Jämför priser från 4 butiker Betala inte för mycket - SPARA på ditt inköp nu!

RELATERADE BÖCKER