Bloggdrottningen

Bloggdrottningen-boken skrevs 2015-11-05 av författaren Therese Loreskär. Du kan läsa Bloggdrottningen-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Therese Loreskär.

Rsfoodservice.se Bloggdrottningen Image

Kajsa är en kvinna på nätta 38 år som i detta nu driver Sveriges största hälsoblogg. Det är bara ett problem - bloggen är uppbyggd på en stor bluff. När en kvällstidningsjournalist är henne på spåren blir det en kapplöpning med tiden för att se vem som hinner först..Ska Kajsa hinna rädda sin blogg, sitt äktenskap och sig själv? Eller kommer allt att avslöjas på den stora hälsomässan i Kista? En viss kändistränare vid namn James Core har också, av misstag enligt Kajsa, fått en på tok för stor roll i hela soppan. Therese Loreskär är uppvuxen utanför Halmstad men bor nu med man och barn i Cambridge. Hon har tidigare skrivit barnböckerna om Gloria.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 9,17 MB

FILNAMN: Bloggdrottningen.pdf

ISBN: 9789175235240

FÖRFATTARE: Therese Loreskär

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Blondinbella klär av sig på nya magasinomslaget | Ajour

Kvällens gäst är JWL. Vi lyssnar på tidernas mörkaste Söndagsintervju, vem är bloggdrottningen som reciterar Kristina Lugn? Idrottsmän med blåst på pengar-aura har blivit blåsta på pengar - igen. Jakob tar med sig en kameraman in i sängkammaren och så skämtar vi INGENTING om Paolo Roberto. Det och mycket mer i kvällens Freakshow.

Bloggdrottningen och trollen - Hufvudstadsbladet

Isabella "Blondinbella" Löwengrip, 26, gör en liten intervention i sitt garage.Bloggdrottningen äger en Porsche Panamera och en Audi Q7.. Porschen slog Blondinbella till på sommaren, och ...

RELATERADE BÖCKER