Bloggdrottningen

Bloggdrottningen är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Therese Loreskär. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Bloggdrottningen online.

Rsfoodservice.se Bloggdrottningen Image

Kajsa är en kvinna på nätta 38 år som i detta nu driver Sveriges största hälsoblogg. Det är bara ett problem - bloggen är uppbyggd på en stor bluff. När en kvällstidningsjournalist är henne på spåren blir det en kapplöpning med tiden för att se vem som hinner först..Ska Kajsa hinna rädda sin blogg, sitt äktenskap och sig själv? Eller kommer allt att avslöjas på den stora hälsomässan i Kista? En viss kändistränare vid namn James Core har också, av misstag enligt Kajsa, fått en på tok för stor roll i hela soppan. Therese Loreskär är uppvuxen utanför Halmstad men bor nu med man och barn i Cambridge. Hon har tidigare skrivit barnböckerna om Gloria.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,37 MB

FILNAMN: Bloggdrottningen.pdf

ISBN: 9789175235240

FÖRFATTARE: Therese Loreskär

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Isabella "Blondinbella" Löwengrip är i Italien med hemlig ...

Bloggdrottningen och trollen. Kan hantverket. Med sin debut Sommarön visade Eva Frantz att hon behärskar deckarhantverket. Med Blå villan har hon kommit ett steg vidare i det svåra värvet att matcha ihop den exceptionella långsiktigt planerade grymheten med den träffsäkert skildrade vardagligheten.

Isabella Löwengrip skriver självbiografi | Tramsfrans

Bloggdrottningen skriver nämligen på sin hemsida att hon funnit kärleken hos 24-årige Odd Spångberg. "Jag kan i alla fall berätta att jag är väldigt kär i Odd som ni har sett i bloggen ...

RELATERADE BÖCKER