Kristen djupmeditation

Vill du läsa Kristen djupmeditation pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Wilfrid Stinissen. Att läsa Kristen djupmeditation online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kristen djupmeditation Image

Många människor i vår tid längtar efter fördjupning, stillhet och frid, man söker efter kontakt med det gudomliga - ja, en erfarenhet av Gud. En del vänder sig då till österländska tekniker som yoga och zen. Författaren och karmelitmunken Wilfrid Stinissen menar att österlandet kan erbjuda människor i väst vissa hjälpmedel bort från själens splittring - men att det främsta av dessa hjälpmedel går under namnet djupmeditation.För många är det kanske okänt att djupmeditationen har funnits inom kristendomen ända från dess allra första tid. Kristen djupmeditation beskriver en ny form av kristen djupmeditation som tar särskild hänsyn till de svårigheter som nutidsmänniskan har så snart hon försöker börja koncentrera sig.Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde. Hittills är nio böcker utgivna, alla formgivna av Lotta Kühlhorn.Wilfrid Stinissen (1927-2013) var fil dr, katolsk präst, karmelitbroder och författare. På Libris har han gett ut ett tjugotal böcker, bland annat Mitt liv i dina händer, I dag är Guds dag och Längre in i bönens land. Han är en av vårt lands mest lästa och uppskattade andliga vägledare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 5,20 MB

FILNAMN: Kristen djupmeditation.pdf

ISBN: 9789173875851

FÖRFATTARE: Wilfrid Stinissen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Kristen djupmeditation - Svenska kyrkan Tidaholm

Att djupmeditation och bön inte får skiljas från varandra har också blivit alltmer uppenbart. Vi slutar inte att vara kristna därför att vi mediterar. När kärleken blir vår inriktning finns bönen där, som spontan enkel bön ("hjärtats bön") eller som "den rena bönen" - bön utan ord.

Kristen djupmeditation redan på 400-talet | Signum

I kristen djupmeditation sitter vi i stillhet och tystnad och öppnar oss för Guds kärlek. Tankar och sinnesförnimmelser kommer och går, men vi fäster oss inte vid dem. Vi mediterar i två pass om 20 minuter, med meditativ gång däremellan. Välkommen till Onsala kyrka kl 17-18

RELATERADE BÖCKER