Kristen djupmeditation

Vill du läsa Kristen djupmeditation pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Wilfrid Stinissen. Att läsa Kristen djupmeditation online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Kristen djupmeditation Image

Många människor i vår tid längtar efter fördjupning, stillhet och frid, man söker efter kontakt med det gudomliga - ja, en erfarenhet av Gud. En del vänder sig då till österländska tekniker som yoga och zen. Författaren och karmelitmunken Wilfrid Stinissen menar att österlandet kan erbjuda människor i väst vissa hjälpmedel bort från själens splittring - men att det främsta av dessa hjälpmedel går under namnet djupmeditation.För många är det kanske okänt att djupmeditationen har funnits inom kristendomen ända från dess allra första tid. Kristen djupmeditation beskriver en ny form av kristen djupmeditation som tar särskild hänsyn till de svårigheter som nutidsmänniskan har så snart hon försöker börja koncentrera sig.Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde. Hittills är nio böcker utgivna, alla formgivna av Lotta Kühlhorn.Wilfrid Stinissen (1927-2013) var fil dr, katolsk präst, karmelitbroder och författare. På Libris har han gett ut ett tjugotal böcker, bland annat Mitt liv i dina händer, I dag är Guds dag och Längre in i bönens land. Han är en av vårt lands mest lästa och uppskattade andliga vägledare.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,91 MB

FILNAMN: Kristen djupmeditation.pdf

ISBN: 9789173875851

FÖRFATTARE: Wilfrid Stinissen

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Forskare: Yoga skiljer sig markant från kristen tro ...

Kristen djupmeditation som ingår i kyrkans gudstjänstliv ger oss möjlighet att uppleva denna tystnad. Många förknippar meditation med buddism och hinduism men meditation är också den kristna mystikens väg att i stillhet och tystnad öppna sig för Guds kärlek.

Kristen djupmeditation - Wilfrid Stinissen - inbunden ...

Kristen djupmeditation beskriver en ny form av kristen djupmeditation som tar särskild hänsyn till de svårigheter som nutidsmänniskan har så snart hon försöker börja koncentrera sig. Boken är en del av Libris Klassikerserie som innehåller väl utvalda böcker inriktade på andlig vägledning och spiritualitet med ett tidlöst värde.

RELATERADE BÖCKER