Om Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson

Vill du läsa Om Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson pdf boken online? Bra val. Den här boken skrevs av författaren Lindh Jenny. Att läsa Om Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson online är nu så enkelt!

Rsfoodservice.se Om Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson Image

Nyskrivet förord av DN-krönikören och bibliotekarien Jenny Lindh till Shirley Jacksons Hemsökelsen på Hill House. Om Hemsökelsen på Hill House: I åttio år har Hill House överblickat den lilla hålan Hillsdale. Därifrån ser det ståtligt och välbyggt ut. Men det finns något »osunt« med huset. Någonting rör sig i det, går längs med dess golv, någonting omänskligt, skändligt - ont. Dr John Montague, en vetenskapsman som vill finna bevis för det övernaturligas existens, hyr det beryktade huset. Av tolv assistenter han velat få med sig anländer bara två: Eleanor Vance, en ung, tillbakadragen kvinna som flyr vardagen med sin handikappade mor, och Theodora, en excentrisk New York-konstnär. Med dem är också husets arvinge, Luke Sanderson, och på plats möter de husets förvaltare, paret Dudley, som vägrar vistas nära Hill House nattetid. Snart blir det klart för alla varför. Den som starkast påverkas är Eleanor. Som om huset ville henne något särskilt.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,89 MB

FILNAMN: Om Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson.pdf

ISBN: 9789188681799

FÖRFATTARE: Lindh Jenny

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Hemsökelsen på Hill House av Shirley Jackson ...

Hemsökelsen på Hill House book. Read 13,352 reviews from the world's largest community for readers. »En av 1900-talets viktigaste skräckromaner.« Stephen...

Hemsökelsen på Hill House - Shirley Jackson - Bok ...

Shirley Jacksons Hemsökelsen på Hill House har kallats en av 1900-talets bästa spökromaner. En amerikansk skräckklassiker som filmatiserats två gånger (1963 och 1999) och som nu också ska bli en TV-serie i tio delar på Netflix.

RELATERADE BÖCKER