Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare

Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare-boken skrevs 2020-02-19 av författaren Lars Borgnäs. Du kan läsa Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Lars Borgnäs.

Rsfoodservice.se Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare Image

Olof Palme mördades inte av en slump. När det dödande skottet avlossades klockan 23.21 den 28 februari 1986 var han Sveriges mest omstridda person och många, även högt uppsatta personer inom polisen, Säpo och militären, såg honom som ett hot mot landet och till och med som en landsförrädare. Lars Borgnäs, känd för sina tevedokumentärer, böcker och radioprogram om Palmemordet och en av Sveriges främsta experter i ämnet återvänder här till brottsplatsen - och ger med ledning av centrala vittnesmål och dokument en ny, skrämmande bild av hur mordet gick till. Han visar att också privata omständigheter som kan ha varit avgörande negligerats, att viktiga uppgifter om förspelet till mordet hållits dolda och att Olof och Lisbeth Palme tycks ha varit på väg mot ett hemligt, icke-officiellt möte denna sena vinterkväll - utan livvakter.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,65 MB

FILNAMN: Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare.pdf

ISBN: 9789155268473

FÖRFATTARE: Lars Borgnäs

LADDA NER
LÄSA ONLINE

217. Olof Palme sista steg del 1 med Lars Borgnäs ...

217. Olof Palme sista steg del 1 med Lars Borgnäs. Lars Borgnäs är tillbaka i podden. Han är aktuell med sin nyutkomna bok Olof Palmes sista steg - i sällskap med en mördare. I den här serien går han genom detaljer i boken och i senare avsnitt besvarar han även lyssnarfrågorna som kom in.

Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare - Lars ...

Köp boken Olof Palmes sista steg : i sällskap med en mördare av Lars Borgnäs (9789155267964) | Bestories | Billigt, snabbt, enkelt | Fri frakt

RELATERADE BÖCKER