Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i sidvagn

Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i sidvagn är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren Silva Sköld. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i sidvagn online.

Rsfoodservice.se Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i sidvagn Image

I juli 2005 reste en grupp svenskar på motorcyklar av kultförklarade Chang Jiang 750 med sidvagn från Urumqi i västra Kina till Beijing i öster, en sträcka på närmare 500 mil. I Gobiöknen steg kvicksilvret vissa dagar till 45ºC. Bergsvägar upp till 2.970 m ö h bjöd vida vyer, lössjordsområdet kring Gula Floden eggade fantasin. Dystrare var kolgruvedistrikten. Kinesernas trafikkultur kan skrämma livet ur den harhjärtade. I blött och kallt monsunregn kom gruppen lyckligt fram till Beijing efter tre veckors fröjd och strapatser.Genom sina dagboksanteckningar och sin lådkamera låter Silva Sköld oss här följa med på äventyret.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,75 MB

FILNAMN: Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i sidvagn.pdf

ISBN: 9789163178313

FÖRFATTARE: Silva Sköld

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i ...

Det är med stor vånda de ger sig i kast med de olika övningarna och mellan varven berättar ... Del 2 av 10: Sidenvägen Dela. Kopierad! Stäng Visa mer. Repris. Tv-teamet färdas längs den urgamla handelsvägen Sidenvägen och når fram till Urmiasjön i Iran ... Han åker bland annat motorcykel i Gobiöknen och prövar ...

Med motorcykel längs sidenvägen : genom Gobiöknen i ...

Böcker som handlar om motorcyklar, om äventyr på motorcykel eller där motorcykeln rätt och slätt är med på ett hörn.

RELATERADE BÖCKER