Min europeiska resa

Min europeiska resa-boken skrevs 2015-12-01 av författaren Allan Larsson. Du kan läsa Min europeiska resa-boken i PDF, ePUB, MOBI på vår hemsida rsfoodservice.se. Du hittar också andra böcker av författaren Allan Larsson.

Rsfoodservice.se Min europeiska resa Image

"Av alla mina år i politik och förvaltning finns det inget år som motsvarar 1997 - i form av stora förändringar och politiska genombrott som skapar nya förutsättningar och nya möjligheter. Det var "skördetid" efter Jacques Delors och hans tio år som kommissionspresident med omfattande nya initiativ och reformer avslutade med projektet om tillväxt, konkurrenskraft och sysselsättning", skriver Allan Larsson i Min europeiska resa. Boken innehåller fem Memon. Det första handlar om tillkomsten av "det nya Europa", det andra om Sveriges väg till medlemskap i EU. I det tredje beskriver Allan Larsson sitt uppdrag från ledarna för de europeiska socialdemokratiska partierna att arbeta fram programmet Sätt Europa i arbete. Det fjärde Memot har titeln Skördetid efter Jacques Delors och handlar om hur idéerna från Delors Vitbok omsattes i en ny strategi för arbete och tillväxt med nya idéer om "social policy as a productive factor". Det sista Memot har titeln Eftertankar och handlar om vad EU har uppnått under de senaste 20 åren - och om den pågående ekonomiska och sociala krisen: "Vi har vant oss vid att varje gång EU hamnat i en kris, har unionen kommit stärkt ur den. Det vore lättsinnigt att ta för givet att samma sak kommer att ske denna gång". Allan Larsson var AMS-chef 1983 - 1989, finansminister 1990 - 1991, riksdagsledamot 1991 - 1995. Han var därefter generaldirektör i EU-kommissionen 1995 - 2000 med ansvar för arbetsmarknad, sysselsättning och sociala frågor. Hans första Memobok, Bryta ny mark, kom ut 2014.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 6,53 MB

FILNAMN: Min europeiska resa.pdf

ISBN: 9789198149142

FÖRFATTARE: Allan Larsson

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Krönika - Min resa i Europa - Mimers Brunn

Europeiska Unionen svenska. ... Allt du behöver veta om ditt försäkringsskydd när du tar bilen med dig på resa i EU eller när du flyttar till ett annat EU-land: Gäller min försäkring i ett annat EU-land? Vad händer om jag råkar ut för en olycka i ett annat EU-land?

Min europeiska resa - Allan larsson

Pris: 199 kr. inbunden, 2015. Skickas inom 2-5 vardagar. Köp boken Min europeiska resa av Allan Larsson (ISBN 9789198149142) hos Adlibris. Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans. | Adlibris

RELATERADE BÖCKER