Uppdrag förtroendevald Insidan

Uppdrag förtroendevald Insidan är en bra bok. Den här boken skrevs av författaren none. På vår hemsida rsfoodservice.se kan du läsa boken Uppdrag förtroendevald Insidan online.

Rsfoodservice.se Uppdrag förtroendevald Insidan Image

Uppdrag: Förtroendevald - Insidan tar vid efter boken  Uppdrag: Förtroendevald.- Vad är det vi som är förtroendevalda i en församling förmedlar genom vårt engagemang, och hur kan vi fördjupa vår tro tillsammans med varandra och med andra?Utforska kyrkans fyra grundläggande uppgifter, Gudstjänst, Undervisning, Diakoni och Mission, tillsammans med Anna Cöster, Ola Sigurdson, Cristina Grenholm, Lars Åberg, Ingrid Arvidsson, Henrik Törnqvist, Amanda Carlshamre och många fler.Uppdrag förtroendevald - Insidan lyfter reflektionsfrågor för den grupp som vill använda boken som studiematerial, till exempel församlingsråd, gudstjänstgrupp, ledningsgrupp - eller för enskild läsning.

INFORMATION

DIMENSIONERA: 2,44 MB

FILNAMN: Uppdrag förtroendevald Insidan.pdf

ISBN: 9789152634707

FÖRFATTARE: none

LADDA NER
LÄSA ONLINE

Verbum AB - Boknyhet: Uppdrag förtroendevald - Insidan ...

Uppdrag förtroendevald - Insidan lyfter reflektionsfrågor för den grupp som vill använda boken som studiematerial, till exempel församlingsråd, gudstjänstgrupp, ledningsgrupp - eller för enskild läsning.

insidan - Böcker | Bokus bokhandel

Som förtroendevald är du viktig, både för dina medlemmar och för Sveriges Ingenjörer som helhet. Du har medlemmarnas förtroende och förbundets fulla stöd i ditt arbete när du rekryterar medlemmar, bevakar att de har bra arbetsvillkor, företräder dem i fackliga frågor eller förhandlar.

RELATERADE BÖCKER